Uudet AIRBUS valmistukseen tulevat avarruskoneet on tilattu JUARISTILTA: kaksi avarruskonetta toimitetaan St. Eloihin

Juaristi TX-H

Airbus on jälleen kerran luottanut JUARISTIIN varustaessaan Toulousessa sijaitsevan St-Eloin tehtaansa kahdella avarruskoneella.

Vuonna 1995 alkanutta strategista yhteistyötä jatkaen AIRBUS valtuutti JUARISTIN valmistamaan kaksi avarruskonetta konekantansa nykyaikaistamiseksi. Projekti on valmis ja toimitus on hyväksytty maaliskuussa.

Projekti sisältää 2 TX3S T-runkotyyppistä avarruskonetta, joiden tärkein tekninen ominaisuus on box in box rakenne. Siinä karalaatikko on pylvään keskellä, mikä mm. ehkäisee lämpöön liittyvät muodonmuutokset. Mainittu ominaisuus parantaa myös työstötarkkuutta ja lisää lastuamiskapasiteettia.

JUARISTIN AIRBUS-yhtiölle toimittamia avarruskoneita tullaan käyttämään ”mastoiksi” kutsuttujen rakenteellisten elementtien työstämiseen. Näitä rakenteita käytetään yhdistämään lentokoneen moottorit siipiin. Kyseessä ovat varsin kriittiset osat, jotka valmistetaan kovista materiaaleista, kuten titaanista, inkonelista sekä ruostumattomasta teräksestä, jotka myös vaativat suurta tarkkuutta. Siksi toimitettujen koneiden lastunpoistokapasiteetin tulee olla korkea ja niiden tulee kyetä takaamaan korkea pinnanlaatu sekä mahdollistaa erittäin korkealuokkainen pinnan viimeistely.

Koneissa on korkea automaatiotaso, mukaan lukien paletinvaihto, työkalujen vaihto, kappaleen mittaus jne., mikä parantaa prosessin tuottavuutta. Koneet on myös varustettu uusimmilla Industry 4.0 -ratkaisuilla tehokkaan tiedonkeruun ja -hallinnan takaamiseksi sekä tietojen automaattisen vaihdon mahdollistamiseksi koneen ja AIRBUS-verkon välillä.

Juaristi TX-S

 

Uudet AIRBUS-avarruskoneet – strategisen kumppanuutemme tulos

Yhteistyö AIRBUS-yhtiön kanssa alkoi 1995. Kyseisenä vuonna AIRBUS käynnisti St-Eloissa (Toulouse) sijaitsevan tuotantolaitoksensa nykyaikaistamisen ja päätti ottaa käyttöön uudet avarruskoneet nostaakseen kovien metalliseoskomponenttien tarkkuustyöstöön liittyvää kapasiteettiaan. Tämä laitteisto työstää edelleen tänä päivänä AIRBUS-yhtiön vaativimpia osia.

Tämä projekti on osoitus AIRBUS-yhtiön luottamuksesta JUARISTI-yhtiöön ja on merkittävä virstanpylväs nimenomaan prosessin monimutkaisuuden ansiosta, jota Ranskan markkinoiden kaupallinen johtaja Juanjo Juaristi kommentoi seuraavasti: ”Kyseessä on projekti, joka sisältää korkean tason räätälöintiä, ja joka edellyttää läheistä yhteistyötä molempien yhtiöiden välillä”.

”Erittäin korkea tarkkuus on tarpeen, sillä AIRBUS valmistaa huippuluokan tuotetta, jonka valmistus edellyttää kehittyneitä teknisiä ratkaisuja sekä nopeaa ja läsnäolevaa palvelua. Olemme siten erittäin tyytyväisiä siihen, että olemme strategisia kumppaneita tämän kokoluokan ja maailmanlaajuisesti toimivan osapuolen kanssa ja siihen, että AIRBUS luottaa JUARISTI-yhtiöön tässä projektissa”, kertoo Juaristi.

JUARISTI-yhtiöllä on kattava luettelo referenssejä ilmailusektorilla, mukaan lukien Dassault Aviation, Rolls Royce, Safran, Brahmos Aerospace, British Aerospace, Dynamatic Aerospace, Champion Aviation, Dynamic Technology ja ISRO (Indian Space Space Research Organization).

 

Tietoa JUARISTISTÄ

JUARISTI on premium-luokan työstöratkaisuja toimittava asiantuntija. Tuotevalikoimamme kattaa laajan valikoiman erilaisia jyrsinkoneita, avarruskoneita ja työstökeskuksia. Olemme ylpeitä tuotteidemme kestävyydestä, luotettavuudesta ja tarkkuudesta, läheisestä asiakasyhteistyöstämme avaimet käteen -projektien yhteydessä sekä tuotekehityksestämme, jotka yhdessä nostavat meidät omaan luokkaamme globaaleilla markkinoilla.

Lue koko uutinen tästä.

Myynti

Kari Pirttilä

Myynti raskas koneistus

0400510736

kari.pirttila@machinery.fi

JS maatila varavoimakone
|

Kohler J110 -varavoimakone turvaamaan JS maatilan lypsykarjatoimintaa

Lue lisää

konetoimitukset

Varavoima-asentaja rekrytointi
|

Haussa varavoima-asentaja

Lue lisää

Rekrytointi

Machinery Open House
| Rakennuskalusto

Tervetuloa Rakentamisen Open House tapahtumaan 29.11.2023 klo 9-15

Lue lisää

Rakentaminen