Sääsuoja tuo selvää kilpailuetua

Pieksämäen YsiYsi-Rakennus Oy on vuonna 1994 perustettu rakennusliike, joka työllistää noin 40 rakennusalan ammattilaista. Machinery toimitti yritykselle sääsuojan, joka takaa turvalliset ja parhaat mahdolliset työskentelyolosuhteet säästä riippumatta sekä karsii kosteuteen liittyvät riskit minimiin.

Pieksämäen YsiYsi-Rakennus Oy hankki Machinerylta 28 metriä pitkän ja 25 metriä leveän sääsuojan Pieksämäen paloaseman katto- ja ilmanvaihtoremonttia varten.  3-4 kuukautta kestävä remontti alkoi syyskuussa 2015.

Sääsuojan hankkiminen oli vaivatonta: Reijo Arovaara Machinerylta auttoi tarpeen kartoittamisessa. Työkaluna käytettiin sääsuojalaskuria, josta saa myös ladattua rakennuksen kuvan päälle sovitettavan suunnittelumallin. Reijo kävi myös paikan päällä avustamassa, kun sääsuojaa asennettiin.

Sääsuojan telineet kiinnitettiin pulteilla seiniin ja itse sääsuoja vedettiin liinoilla kiinni rakennuksen sokkeliin. Pystytys kesti kuusi päivää. Työnjohtaja Jyrki Tamminen korostaa: ”Rakennusvaiheessa on tärkeää suojata rakenteet kosteudelta, jotta vesi ei pääse eristeisiin. Näin ehkäistään tulevia sisäilmaongelmia. Lisäksi työvaiheet muuttuvat ja nopeutuvat, kun voidaan työskennellä säästä huolimatta.”

”Vastaavanlaiset korjausprojektit varmasti yleistyvät ja oma sääsuoja tuo selvää kilpailuetua tulevaisuuden urakkatarjouksissa”, sanoo toimitusjohtaja Aki Kontro.

Sääsuoja testattiin vaativissa olosuhteissa lokakuun alussa, kun Valio-myrsky iski Etelä-Savoon. Tuuli yltyi jopa 24 metriin sekunnissa. Tilanne oli haastava, sillä kaksikerroksinen, yhdeksän metriä korkea paloasema sijaitsee aukealla paikalla. Työnjohtaja Jyrki Tamminen kävi yön aikana neljä kertaa tarkistamassa sääsuojan pitävyyden, joka kesti erinomaisesti myrskyn riepotuksen. ”Olennaista oli, että sääsuojan päädyt olivat hyvin suojattu, eikä myrsky päässyt suojan alle”, Jyrki toteaa tyytyväisenä.

 

Taitaja2022
| Metallintyöstökoneet

Machinery mukana tukemassa tulevaisuuden taitajia – Taitaja 2022

Lue lisää

Metallintyöstö

työntekijäesittely
| Rekrytointi

Työntekijäesittelyssä Anton Jokisalo

Lue lisää

Työntekijäesittelyt

| Särmäyspuristimet

Steelcomp Oy ottaa tuotantoon jo viidennen SafanDarleyn särmäyspuristimen

Lue lisää

konetoimitukset