Rakentamisen valikoima laajenee: valikoimastamme nyt Hercu paineilmamyyrät!

Paineilmamyyrä

Rakentamisen valikoimamme laajenee Hercu Pneumatic paineilmamyyrillä! Nämä innovatiiviset laitteet mahdollistavat pienten putkien helpon asennuksen paineilmatunkkauksen avulla, ilman tarvetta avata maata kaivamalla. Näin säästyy aikaa ja työtä. Paineilmamyyrät ovat pneumaattisia laitteita, jotka on suunniteltu vaakasuuntaiseen tunkkaukseen. Tämä menetelmä mahdollistaa nopean katujen tai esimerkiksi rautateiden alituksen, ja menetelmä soveltuu erityisesti kohteisiin, joissa maaperä on pehmeää ja kuivaa sekä matka lyhyt. Paineilmamyyrä on erinomainen työkalu esimerkiksi muoviputkien sekä sähkö- ja tietoliikenneverkkojen asennukseen.

Paineilmamyyrän toiminta perustuu mäntään, joka paineilman avulla iskee laitetta eteenpäin maan sisällä. Paineilmamyyriä on saatavilla sekä kiinteällä että liikkuvalla päällä. Valikoimamme kattaa laajan joukon erilaisia paineilmamyyriä monipuolisiin tarpeisiin. Hercu paineilmamyyrien pää on kiinni kierteillä, mikä helpottaa huoltotoimenpiteitä merkittävästi.

Lue lisää täällä.

 

Paineilma-myyrä

paineilma-myyrä

LANSEERAUSTARJOUS! Elokuun loppuun mennessä tehdyt tilaukset erityiseen kampanjahintaan!

 

Safandarley minicel robottisärmäyssolu ja piristeel
|

Piristeel Oy otti käyttöön Suomen ensimmäisen SafanDarley Mini Cell – särmäysrobottisolun

Lue lisää

konetoimitukset

| Voimantuotto

Toimitimme Puutarha Tahvoset Oy:lle Kubota RTV900 -huoltokoneeseen Kubota D902-E4B tehdasuuden vaihtomoottorin – Toimitus sujui mutkattomasti ilman koneen pitkää seisonta-aikaa

Lue lisää

konetoimitukset

Pertemet - Costa hiomakone
| Metallintyöstökoneet

Pertemet Oy:lle toimitettiin Costa Levigatrici MD5 hiomakone

Lue lisää

konetoimitukset