Pitkäaikainen yhteistyömme Gleason Pfauterin kanssa saa jatkoa: Tuotantokoneistoa David Brown Santasalon uuteen tehtaaseen

Jo yli 40 vuoden ajan Machinerylla on ollut päämiessuhde maailmanlaajuisesti johtavan hammastuskonevalmistaja Gleason Pfauterin kanssa. Toimiva yhteistyö sai joulukuussa 2020 jatkoa merkittävän toimituksen sopimusneuvotteluiden päättymisen myötä. Vuosien 2021 ja 2022 aikana päämiehemme Gleason Pfauter toimittaa DB Santasalo Finlandin Jyväskylään valmistuvaan uuteen tehtaaseen huippuluokan hammastuskoneita, hammashiomakoneita ja hammastuksen mittakoneen.

Merkittävä investointi Suomen metalliteollisuudessa

Uuden tehtaan kokonaisinvestointi Gleason Pfauterin hammastuskoneiden osalta on myös euromääräisesti merkittävä. Kokonaisuudessaan DB Santasalon uusi teollisuusvaihteiden päätehdas on investointina teollisuusvaihdealan suurin koskaan Suomeen tehty kertainvestointi, joka on laajuudeltaan yli 22 miljoonaa euroa. Tällä hetkellä se on todennäköisesti suurin investointi alalla myös maailmanlaajuisesti.

Machinery agenttina

Suomessa teollisuusvaihteiden ja niihin kuuluvien hammaspyörien valmistus on muutamien toimijoiden varassa. Investointeja hammastuskoneisiin ei tehdä usein mutta ne ovat teknisesti vaativia ja tarkoin harkittuja. Machineryn roolina on toimia linkkinä asiakkaamme ja konevalmistajan asiantuntijoiden välillä, kerätä tietoa markkinasta ja erilaisista trendeistä. Teknologioita sekä asiakkaiden että päämiehemme puolella kehitetään jatkuvasti. Olemme siis osaltamme pitämässä pyöriä pyörimässä.

Lue lisää uudesta tehtaasta täältä.

Myynti

Kari Pirttilä

Myynti raskas koneistus

0400510736

kari.pirttila@machinery.fi

Myynnin yhteystiedot
Rally Experience
| Metallintyöstökoneet

Machinery mahdollistamassa ainutlaatuisia elämyksiä – Rally Experience 2022

Lue lisää

Tapahtumat

SwiftCut plasmaleikkuri
| Plasmaleikkauskoneet

Kapasity Oy:lle uusi SwiftCut plasmaleikkauskone nopeuttamaan suunnittelua sekä huoltoa

Lue lisää

konetoimitukset

Työntekijäesittely
| Rekrytointi

Työntekijäesittelyssä Ville Parkkulainen

Lue lisää

Työntekijäesittelyt