Petri Flinkman on moottoriapplikaatioinsinööri

Moottorimyynnissä työskentelevä Petri Flinkman tuntee totisesti tuotteensa, Cumminsin merimoottorit. Hän aloitti nimittäin työuransa Machineryllä asentajana.

”Tulin taloon ammattikoulun työharjoittelujaksoksi ja sittemmin kesätöihin. 20 vuotta olen jo viihtynyt. Täällä ihmiset ovat miellyttäviä ja arvot kohdallaan”, Flinkman kertoo.

Flinkman suunnittelee moottorihankintoja yhdessä asiakkaiden kanssa ja auttaa asennus-asioissa.

”Parhaiten osaamiseni pääsee esiin teknisessä neuvonnassa. Vianselvittämisessä pääsen käyttämään kokemukseni suomia tietoa ja taitoja. Ja jos vastaan tulee jotakin, mitä en itse osaa, aina löytyy viisaampia, joilta voi pyytää apua. Tehtaalla on myös erinomainen tuki ja toimivat järjestelmät.”

Flinkman nojailee hallissa uuteen Cummins B6.7 Stage 5 moottoriin, ensimmäiset uuden sukupolven moottorit on jo toimittu asiakkaille ja Proto koneiden valmistus käynnissä. Kesän jälkeen alkavat ensimmäiset Protojen testaukset ja toimitukset loppukäyttäjille.

”Koen saavani tarpeeksi osaamista ylläpitävää ja lisäävää koulutusta. Olimme juuri viikon Koulutuksessa tehtaalla päivittämässä tietoja moottoreista, niiden asennukseen liittyvistä asioista ja uusista ominaisuuksista”, Flinkman kertoo ja vakuuttaa, että nykyinen työ tarjoaa hyviä haasteita tulevaisuudessakin.

”Moottoririntamalla on tulossa niin paljon uutta ja edistyksellistä: valtava määrä uutta tekniikkaa, päästömääräykset ja pakokaasun jälkikäsittely, Myös sähköinen voimansiirto ja hybrid ratkaisut tuntuvat olevan tulevaisuutta joten Mielenkiinto pysyy taatusti yllä seuraavatkin työvuodet.”

Juha Ojala Swanlift-nostimen kyydissä
|

Swanlift-nivelteleskooppinostin on lunastanut paikkansa Ojamartin nostinvalikoimassa

Lue lisää

konetoimitukset

Varavoimaratkaisu vesilaitoksille
| Varavoima

Leenharjun vesiosuuskunnan kokemuksia Machineryn varavoimakoneista

Lue lisää

konetoimitukset

Kymenvesi varavoimakone
| Varavoima

Kymen vesi turvasi kriittiset toiminnot Machineryn varavoimaratkaisuilla

Lue lisää

konetoimitukset