Petri Flinkman on moottoriapplikaatioinsinööri

Moottorimyynnissä työskentelevä Petri Flinkman tuntee totisesti tuotteensa, Cumminsin merimoottorit. Hän aloitti nimittäin työuransa Machineryllä asentajana.

”Tulin taloon ammattikoulun työharjoittelujaksoksi ja sittemmin kesätöihin. 20 vuotta olen jo viihtynyt. Täällä ihmiset ovat miellyttäviä ja arvot kohdallaan”, Flinkman kertoo.

Flinkman suunnittelee moottorihankintoja yhdessä asiakkaiden kanssa ja auttaa asennus-asioissa.

”Parhaiten osaamiseni pääsee esiin teknisessä neuvonnassa. Vianselvittämisessä pääsen käyttämään kokemukseni suomia tietoa ja taitoja. Ja jos vastaan tulee jotakin, mitä en itse osaa, aina löytyy viisaampia, joilta voi pyytää apua. Tehtaalla on myös erinomainen tuki ja toimivat järjestelmät.”

Flinkman nojailee hallissa uuteen Cummins B6.7 Stage 5 moottoriin, ensimmäiset uuden sukupolven moottorit on jo toimittu asiakkaille ja Proto koneiden valmistus käynnissä. Kesän jälkeen alkavat ensimmäiset Protojen testaukset ja toimitukset loppukäyttäjille.

”Koen saavani tarpeeksi osaamista ylläpitävää ja lisäävää koulutusta. Olimme juuri viikon Koulutuksessa tehtaalla päivittämässä tietoja moottoreista, niiden asennukseen liittyvistä asioista ja uusista ominaisuuksista”, Flinkman kertoo ja vakuuttaa, että nykyinen työ tarjoaa hyviä haasteita tulevaisuudessakin.

”Moottoririntamalla on tulossa niin paljon uutta ja edistyksellistä: valtava määrä uutta tekniikkaa, päästömääräykset ja pakokaasun jälkikäsittely, Myös sähköinen voimansiirto ja hybrid ratkaisut tuntuvat olevan tulevaisuutta joten Mielenkiinto pysyy taatusti yllä seuraavatkin työvuodet.”

KCM Kivihaka - Skyjack henkilönostin
| Rakennuskalusto

K-Citymarket Kivihaka otti käyttöön Skyjack SJ16E -henkilönostimen – Nostin mahdollistaa vaivattoman ja turvallisen tavan tehdä pieniä huoltotöitä myymälän puolella

Lue lisää

konetoimitukset

Mansen Mörinät 2024
| Rakennuskalusto

Olemme mukana Mansen Mörinöillä 12.4-13.4. / Tervetuloa Tampereen toimipisteeseemme!

Lue lisää

Rakentaminen

|

Muutoksia Machineryn Rakennuskalustoyksikössä

Lue lisää

Rakentaminen