Olemme mukana Alihankinta-messuilla 27.9-29.9. – Löydät meidät osastolta C947!

Olemme mukana Euroopan toiseksi suurimmassa alihankintateollisuuden ja Suomen johtavan teollisuuden messutapahtumassa Alihankinta 2022 – messuilla 27.9.-29.9 Tampereen Messu- ja Urheilukeskuksessa. Alihankinta esittelee metalli-, elektroniikka-, muovi- ja kumiteollisuutta, teollisuuden ICT-ratkaisuja sekä näiden alojen suunnittelua ja konsultointia. Suomen johtava teollisuuden messutapahtuma tarjoaa kolmessa päivässä ainutlaatuisen läpileikkauksen toimialan näkymistä sekä alan tulevaisuudesta. Alan ykköstapahtumassa kohtaavat teollisuuden yritykset, asiantuntijat ja päättäjät. Alihankinta ja AlihankintaHEAT -tapahtumakokonaisuuden teemana on vuonna 2022 teollisuuden vetovoima, tarpeet ja tekijät.

Löydät meidät osastolta C947! – esillä Meban automaattivannesaha sekä metallintyöstön varaosa- ja varustevalikoimaamme

Osastollamme keskitymme esittelemaan sahauksen valikoimaamme. Näytillä on Meban Ecoline 335 DGA 1000 automaattinen vannesaha, joka on pystyjohteinen täysautomaatti CNC-vannesaha. Saksalainen konevalmistaja Meba on edelläkävijä kahteen suuntaan kääntyvissä vannesahoissa.

Lisäksi esittelemme monipuolista varuste- ja varaosavalikoimaamme. Nyt saat osan tilattua myös suoraan uudistuneesta verkkokaupastamme.

Tutustu tästä verkkokauppaamme

Hanki ilmainen sisäänpääsy Alihankinta-messuille – rekisteröidy etukäteen

Rekisteröitymällä kävijäksi jo ennakkoon säästät aikaa ja vaivaa. Saat ilmoittautumisestasi sähköpostiisi vahvistuksen, jossa olevaa koodia näyttämällä pääset messuille sisään jonottamatta ja veloituksetta. Ilman ennakkorekisteröitymistä pääsymaksu messuille on 20€ (sis alv 10%).

Rekisteröidy tästä

Perinteinen Alihankinnan aikainen aamupala siirtyy vuoteen 2023 – Tervetuloa tutustumaan uuteen toimipisteeseemme Pirkkalaan 1.10. alkaen

Machineryn konepajaliiketoiminta muuttaa Pirkkalaan syyskuussa 2022. Muutto tapahtuu Alihankinta-messujen aikaan, joten perinteinen aamupala siirtyy ensi vuoteen. Toivotamme asiakkaat tervetulleiksi osastollemme Alihankinta-messuille sekä tutustumaan uusiin tiloihimme 1.10.2022 alkaen.

 

Olemme paikalla Alihankinta-messuilla

Katri Manninen

Myynti - Sahaus

0440999604

katri.manninen@machinery.fi

Jani Wendell

Tuotepäällikkö - Kulutusosat
Tampere

044 982 1010

jani.wendell@machinery.fi

KCM Kivihaka - Skyjack henkilönostin
| Rakennuskalusto

K-Citymarket Kivihaka otti käyttöön Skyjack SJ16E -henkilönostimen – Nostin mahdollistaa vaivattoman ja turvallisen tavan tehdä pieniä huoltotöitä myymälän puolella

Lue lisää

konetoimitukset

Mansen Mörinät 2024
| Rakennuskalusto

Olemme mukana Mansen Mörinöillä 12.4-13.4. / Tervetuloa Tampereen toimipisteeseemme!

Lue lisää

Rakentaminen

|

Muutoksia Machineryn Rakennuskalustoyksikössä

Lue lisää

Rakentaminen