NCC:n rakennuttamaan Fredriksbergin uuteen toimistokortteliin toimitettiin räätälöity varavoimakone

Helsingin Vallilaan on nousemassa NCC:n toimesta luova ja trendikäs uusi kortteli: Fredriksberg. Fredriksberg muodostuu neljästä toisiinsa kytketystä toimistotalosta, jotka rakennetaan vaiheittain. Korttelin taloista A, B ja C ovat jo valmistuneet. Vuoden 2022 toukokuussa valmistuvaan D-rakennukseen pääsimme toimittamaan varavoimalähteen.

Toimitettua 900 kVA:n konetta on räätälöity asiakkaan tarpeiden mukaisesti, ja siinä on keskitytty erityisesti ääneen ja sen vaimentamiseen. Toinen erikoisempi rakenne laitteessa on sen ilma-vesi ja vesi-vesi lämmönvaihtimet perinteisen radiaattorin sijaan. Nestejäähdytin sijaitsee rakennuksen katolla.

Konetta toimitettaessa tarvittiin erityisen tarkkaa aikataulua, sillä kone asennettiin siten, että muu talo ikään kuin rakennettiin sen ympärille. Näin ollen rakentaminen ei voinut edetä ennen kuin varavoimakone oli toimitettu ja asennettu paikoilleen.

Lue lisää NCC:n projektista täältä!

 

 

Myynti

Martin Arhippainen

Myyntipäällikkö

020 163 0347

martin.arhippainen@machinery.fi

KCM Kivihaka - Skyjack henkilönostin
| Rakennuskalusto

K-Citymarket Kivihaka otti käyttöön Skyjack SJ16E -henkilönostimen – Nostin mahdollistaa vaivattoman ja turvallisen tavan tehdä pieniä huoltotöitä myymälän puolella

Lue lisää

konetoimitukset

Mansen Mörinät 2024
| Rakennuskalusto

Olemme mukana Mansen Mörinöillä 12.4-13.4. / Tervetuloa Tampereen toimipisteeseemme!

Lue lisää

Rakentaminen

|

Muutoksia Machineryn Rakennuskalustoyksikössä

Lue lisää

Rakentaminen