Marjukka Virkki toimitusjohtajaksi 1.4.2018

Machinery Oy:n hallitus on nimittänyt Marjukka Virkin yhtiön toimitusjohtajaksi 1.4.2018 alkaen

DI, eMBA Marjukka Virkki on nimitetty Machinery Oy:n toimitusjohtajaksi 1.4.2018 alkaen. Marjukka tulee ABB:ltä, missä hän on tehnyt pitkän uran kotimaisissa ja globaaleissa johtotehtävissä vastaten viimeksi ABB Suomen huolto- ja kunnossapitoliiketoiminnasta. Marjukalla on laaja kokemus paitsi laitteiden valmistuksesta ja palveluliiketoiminnasta myös suomalaisesta teollisuudesta.

”Marjukka Virkki on kokenut johtaja, jolla on hyvät näytöt vastaavista tehtävistä. Hänellä on liiketoiminnallista näkemystä ja kyky saada ihmiset työskentelemään yhteisten tavoitteiden hyväksi”, sanoo Machineryn hallituksen puheenjohtaja Simon Hallqvist ja jatkaa: ”Marjukan tehtävä on jatkaa yhtiön hyvää kehitystä ja hyödyntää yhtiön, työntekijöiden ja yhteistyökumppanien vahvuudet parhaalla mahdollisella tavalla Machineryn kehityksen viemiseksi eteenpäin. Odotan kovasti yhteistyötä hänen kanssa”.

Entinen toimitusjohtaja Richard Bergström jättää yrityksen välittömästi. ”Richard on johtanut Machinery integration ensimmäisen vaiheen läpi. Hänen lähdöstä sovittiin yhteisymmärryksessä ja olemme kiitollisia hänen panoksestaan Machineryssa. Hänen kaudellaan tehdyt muutokset ovat luoneet vankan perustan yhtiön tulevaisuudelle, yhtiö on hyvässä tuloskunnossa ja tilauskertymä parempi kuin koskaan”, toteaa Simon Hallqvist.

”Haluan kiittää kaikkia Machineryn työntekijöitä kovasta työstä toimitusjohtajakaudellani”, lisää Richard Bergström. ”Olen tuntenut itseni etuoikeutetuksi yhtiön johdossa ja olen erittäin ylpeä kaikesta, mitä olemme saavuttaneet.”

”Minulla on vahva usko Suomalaisen teollisuuden tulevaisuuteen ja Machinerylla on mitä erinomaisin asema Suomalaisen teollisuuden kilpailukyvyn edistäjänä. Machinerylla on kaikki mitä tarvitaan: johtoasema markkinalla, mahtavat ja vaativat asiakkaat, upeat yhteistyökumppanit ja tuotteet sekä osaava huipputiimi. Tämä on minulle hieno, haastava pesti. Meillä on vielä tekemistä mutta myös huimasti voitettavaa koko kapasiteettimme hyödyntämisessä. Yrityksen satavuotinen historia velvoittaa”, kommentoi Marjukka Virkki.

Lisätiedot:
Milja Frigård, puhelin 040 730 2550, milja.frigard@machinery.fi

machinery_oy_lehdistotiedote_180118

Lastux Oy - Hyundai Wia
| Metallintyöstökoneet

Lastux Oy:lle lisää sorvaustehokkuutta Hyundai Wia:lla

Lue lisää

konetoimitukset

| Voimantuotto

Haussa mekaanikko-työnjohtaja Terrafamen kaivosalueelle Sotkamoon

Lue lisää

Rekrytointi

Swanlift henkilönostin perhe
|

Swanlift – henkilönostinperhe laajenee: 18 ZB saa seurakseen kaksi pienempää mallia 101 ZB ja 140 ZB

Lue lisää

Rakentaminen