Malmin K-Citymarket investoi Uplift-henkilönostimeen helpottaakseen päivittäisiä toimintojaan

Uplift henkilönostin

Malmin K-Citymarket helpotti päivittäisiä toimintojaan hankkimalla Uplift-henkilönostimen. Vastaavanlainen henkilönostin oli ollut kauppiaan hankintalistalla jo pidempään, mutta nostimet tuntuivat olevan kiven alla. Machineryn yhteydenotto osuikin sopivaan saumaan ja tämä ketterä ja helppokäyttöinen Uplift oli juuri kauppias Teemu Tikkalan kaipaama apuväline myymälään.

Alun perin henkilönostin suunniteltiin hankittavaksi remontin tarpeisiin, mutta samalla se osoittautuikin monipuoliseksi apuvälineeksi myös muihin päivittäisiin tehtäviin. Valaisinten ja spottivalojen siirto sekä uudelleenohjaus ovat nyt entistä vaivattomampia tehtäviä Malmin K-Citymarketissa. Lisäksi nostinta voidaan hyödyntää esimerkiksi sähköjohtojen siirrossa kylmälaitteita liikuteltaessa.

Ennen investointipäätöstä Uplift-henkilönostin oli testikäytössä Malmin myymälässä muutaman viikon ajan. Testikäytön jälkeen kauppias Teemu Tikkala oli vakuuttunut nostimen ketteryydestä ja helppokäyttöisyydestä. Nostin osoittautui kevyeksi ja helposti liikuteltavaksi, sopien näin ollen kaikkien käyttöön ilman suurempia osaamisvaatimuksia. Lisäksi nostin on kompaktin kokoinen ja helppo ladata. Onnistuneen testijakson jälkeen kauppias päätti hankkia oman Uplift-henkilönostimen myymäläänsä ja nyt nostin on ollut käytössä jo hetken aikaa.

”Yhteistyö Machineryn kanssa on sujunut hyvin. Palvelu on ollut hyvää ja toimitus sujui myös moitteettomasti. Suosittelen lämpimästi Upliftiä myös muihin myymälöihin.”, kommentoi Teemu.

Malmin K-Citymarket on Helsingissä sijaitseva Keskoon sekä K-ryhmään kuuluva päivittäistavarakauppa. Keskon ketjutoimintaan kuuluu noin 1800 kauppaa Suomessa, Ruotsissa, Norjassa, Virossa, Latviassa, Liettuassa, Puolassa ja Tanskassa. Kesko onkin Suomen suurin ja Pohjois-Euroopan suurimpia kaupan alan toimijoita.

Lue lisää täällä: K‑Citymarket Helsinki Malmi (k-ruoka.fi)

Uplift-henkilönostin on turvallinen ja kätevä vaihtoehto tikkaille ja painaville saksinostimille. Se on kompaktin kokoinen ja sitä on helppo siirrellä paikasta toiseen. Uplift mahtuu helposti oviaukosta sisään ja pienen painonsa puolesta henkilönostinta voidaan kuljettaa myös henkilöhississä.

Lue lisää Uplift-henkilönostimista täällä: Uplift 5 ja 6 -henkilönostin – Machinery

 

KCM Kivihaka - Skyjack henkilönostin
| Rakennuskalusto

K-Citymarket Kivihaka otti käyttöön Skyjack SJ16E -henkilönostimen – Nostin mahdollistaa vaivattoman ja turvallisen tavan tehdä pieniä huoltotöitä myymälän puolella

Lue lisää

konetoimitukset

Mansen Mörinät 2024
| Rakennuskalusto

Olemme mukana Mansen Mörinöillä 12.4-13.4. / Tervetuloa Tampereen toimipisteeseemme!

Lue lisää

Rakentaminen

|

Muutoksia Machineryn Rakennuskalustoyksikössä

Lue lisää

Rakentaminen