Machinery panostaa asiakkaiden tietämykseen Tsurumi-pumppujen huollosta ja korjauksesta

Tsurumi-pumppukoulutus

Marraskuun viimeisellä viikolla Machineryn Rakentamisen osasto vietti Tsurumi-pumppupäiviä pumppukoulutusten ja avointen ovien merkeissä. Päivän kestävät pumppukoulutukset järjestettiin sekä pumppujen loppukäyttäjille että vuokraamoille. Koulutuksiin osallistui pääasiassa huoltomiehiä ja asentajia, jotka ovat tekemisissä Tsurumi-pumppujen kanssa päivittäin.

Koulutukset järjestettiin asiakkaiden toiveesta – tavoitteena myytyjen Tsurumi-pumppujen mahdollisimman pitkä elinikä

Tsurumi-pumppukoulutukset järjestettiin asiakkaiden toiveesta. Aiemmin koulutuksia on järjestetty asiakkaiden omissa tiloissa, mutta nyt haluttiin kokeilla jotain uutta ja kutsua isompi joukko eri yritysten huoltomiehiä ja asentajia koulutukseen Machineryn tiloihin Vantaalle. Kouluttajina toimivat Tsurumi Europen tekniset asiantuntijat Saksasta Stefan Himmelsbach ja Fernando Morales sekä Machineryn oma henkilökunta.
Koulutus sisälsi ensin yleishyödyllistä tietoa Tsurumista, jonka jälkeen syvennyttiin tarkemmin pumppujen huoltoon ja korjaukseen myös käytännön tasolla. Koulutukseen tulijat saivat halutessaan ottaa koulutukseen mukaan oman korjausta vaativan Tsurumi-pumpun. Tavoitteena oli, että päivän jälkeen osallistujat pystyvät tekemään itse sekä pumppujen ennakkohuoltotarkistuksia että pumppujen huoltotoimenpiteitä. Erityisesti koulutuksen käytännön osuus, jossa keskityttiin pumppujen mekaaniseen huoltoon, koettiin hyödyllisenä.

Koulutuksen sisältö:

  • yleisimmät huoltotoimenpiteet pumpun tullessa huoltokorjaamolle
  • pumpun avaus (ennakkohuollolliset toimenpiteet), hydrauliikka sekä sähköpuoli
  • kaapelin vaihto- ja korjaus
  • voiteluöljyn tarkistus ja vaihto

”Koulutus oli kokonaisuutena hyvä. Sain hyvän käsityksen pumppujen tekniikasta ja ominaisuuksista. Hyvä päivä oli ja uutta tietoa tuli.”, kommentoi HRK Konevuokraamot Oy:n huollon työnjohtaja Ari Leinonen.

Käytännön koulutus Tsurumi-pumput

Tsurumi-pumppukoulutus sisälsi ensin yleishyödyllistä tietoa Tsurumista, jonka jälkeen syvennyttiin tarkemmin pumppujen huoltoon ja korjaukseen myös käytännön tasolla

Oikeat ennakkohuoltotoimenpiteet pidentävät pumpun elinikää merkittävästi

Tsurumi-pumput on tehty kovaan ja jatkuvaan käyttöön. Tsurumin patentoidun öljynnostimen ansiosta jatkuva 24/7 kuivakäynti on mahdollista. Lisäksi akselitiiviste sijaitsee voiteluöljykammiossa eikä näin ollen ole lainkaan kosketuksissa pumpattavan nesteen kanssa. Pumpuissa on myös ainutlaatuinen, täysin vedenpitävä kaapeliläpivienti, “anti-wicking” -järjestelmä.

Vankasta rakenteesta huolimatta myös Tsurumi-pumput vaativat kuitenkin ennakkohuoltotoimenpiteitä. ”Jos ennakkohuoltotoimenpiteet tehdään oikeaan aikaan, pumpun elinikä pitenee merkittävästi ja pumppuhuoltojen kustannukset pienenevät.”– kommentoi Tsurumi-pumppujen tuotepäällikkö Mikko Niemi.

Huoltotoimenpiteet ovat tärkeitä Tsurumi-pumput

Avainasemassa on huoltotarpeiden ennakointi, siksi ennakkotarkistuksien tehokas suorittaminen on erittäin tärkeää. Hydrauliikkatarkastukset kestävät noin 20 minuuttia ja kun ennakkohuoltotoimenpiteet tehdään, kaikki säästävät huoltokustannuksissa.
”Koen, että nyt järjestetyt koulutukset olivat erittäin onnistuneita. Paras tulos koulutuksesta saavutetaan yleensä, kun asiakkaat saadaan irrotettua omasta työympäristöstään keskittymään Tsurumi-pumppujen äärelle. Jatkossa järjestämme mielellämme vastaavanlaisia huoltokoulutuksia myös tilanteen mukaan asiakkaan tiloissa tai Machinery Vantaan toimipisteen yhteydessä. Myös tehdaskäynnit ja huoltokoulutukset Tsurumi Europen tiloissa Saksassa ovat mahdollisia”– Mikko Niemi jatkaa.

Lue lisää Tsurumi-pumpuista

Myynti

Mikko Niemi

Aluemyyntipäällikkö
Satakunta, Pirkanmaa, Keski-Suomi, Etelä-Pohjanmaa, Pohjanmaa, Keski-Pohjanmaa, Ahvenanmaa

040 740 2123

mikko.niemi@machinery.fi

Janne Kaltokari

Aluemyyntipäällikkö
Uusimaa, Varsinais-Suomi, Kanta-Häme, Päijät-Häme, Kymenlaakso, Etelä-Karjala

044 7700 169

janne.kaltokari@machinery.fi

Veli-Matti Maaranen

Aluemyyntipäällikkö
Etelä-Savo, Kainuu, Lappi, Pohjois-Karjala, Pohjois-Pohjanmaa ja Pohjois-Savo

044 704 5176

veli-matti.maaranen@machinery.fi

Konepaja-messut 2024
| Metallintyöstökoneet

Olemme mukana Konepaja-messuilla 19.-21.3. – Meidän löydät osastolta E251

Lue lisää

Metallintyöstö

Järvensivun konepaja
| Metallintyöstökoneet

Lisää tehoa Järvensivun konepajan tuotantoon Hyundai L4000LM CNC-sorvilla

Lue lisää

konetoimitukset

Uplift henkilönostin
| Rakennuskalusto

Malmin K-Citymarket investoi Uplift-henkilönostimeen helpottaakseen päivittäisiä toimintojaan

Lue lisää

konetoimitukset