Machinery Oy:n kattava Rakentamisen sopimushuoltoverkosto

Vuoden 2021 alusta käynnistyi Machinery Oy:ssä Rakentamisen sopimushuoltotoiminta. Sopimushuoltoverkostoon kuuluu 7 yritystä 10 toimipaikassa ympäri Suomea. Kaikki sopimushuoltajat ovat oman alansa ammattilaisia ja toimivat omina yrityksinään saaden kuitenkin täyden teknisen tuen ja avun sekä töihin tarvittavat varaosat Machineryltä.

Yhteistyön tavoitteena on luoda verkosto, joka toimii oman lähiympäristönsä asiakkaiden tarpeisiin vastaten. Paikallisuus mahdollistaa sen, että palveluajat ovat lyhyemmät ja Sinä asiakkaanamme saat palvelua entistä nopeammin ja tehokkaammin.

Rakennuskaluston sopimushuoltoverkostoon voi olla yhteydessä kaikissa henkilönostimiin tai maantiivistäjiin liittyvissä huolto- ja korjaustarpeissa, uppopumput korjataan edelleen Vantaan korjaamollamme. Osa sopimushuoltajista tarjoaa myös työmaahissien sekä valomastojen huoltoa ja korjausta. Sopimushuoltokumppaneiden tarjoamat huoltopalvelut voi tarkistaa rakentamisen sopimushuollon kartasta tai alla olevasta listasta.

”Lähdimme rakentamaan maan kattavaa sopimushuoltopisteiden verkostoa ja löydettyämme hyvät kumppanit voimme nyt tyytyväisinä todeta, että verkosto on toimintavalmis. Sopimushuoltoverkoston avulla asiakkaidemme huoltotarpeisiin pystytään vastaamaan nopeammin ja myös asiakkaan kannalta kustannustehokkaammin, kun apu löytyy lähempää.” toteaa rakennuskalustohuollon palvelupäällikkö Marja Vainio.

Machineryn sopimushuoltajat pääset katsomaan täältä

 

Myynti

Marja Vainio

Asiakaspalvelupäällikkö

0201630313

marja.vainio@machinery.fi

JS maatila varavoimakone
|

Kohler J110 -varavoimakone turvaamaan JS maatilan lypsykarjatoimintaa

Lue lisää

konetoimitukset

Varavoima-asentaja rekrytointi
|

Haussa varavoima-asentaja

Lue lisää

Rekrytointi

Machinery Open House
| Rakennuskalusto

Tervetuloa Rakentamisen Open House tapahtumaan 29.11.2023 klo 9-15

Lue lisää

Rakentaminen