Machinery Oy on solminut edustussopimuksen Euro-Dieselin kanssaMachinery Oy on solminut edustussopimuksen belgialaisen Euro-Dieselin kanssa. Euro-Diesel on DRUPS -laitevalmistaja ja edustussopimus Machineryn kanssa koskee DRUPS -järjestelmiä sekä niiden varaosia ja huoltopalveluita. Palvelut siirtyvät Machinery Oy:lle tammikuussa 2019.

Tavoitteenamme oli täydentää voimantuoton tuotevalikoimaa. Euro-Dieselin generaattorit ovat kompaktin kokoisia ja lähes huoltovapaita. Ne soveltuvat erityisen hyvin sairaaloihin sekä konesaleihin. Meiltä löytyy tarvittava osaaminen sekä tietotaito, olemmehan Suomen suurin dieselmoottoreiden maahantuoja. - perustelee Juha-Pekka Honkanen uutta toimittajavalintaa. Juha-Pekka Honkanen vastaa Machinery Oy:n voimantuoton liiketoiminnasta, johon sisältyy moottorit, generaattorit ja vaihteistot.

EURO-DIESEL (perustettu vuonna 1989) on maailmanlaajuinen DRUPS -valmistaja (DRUPS = Diesel Rotary Uninterruptible Power Supply Systems), jonka toiminta pitää sisällään niin tuotteiden suunnittelun, tuotannon, asennuksen, käyttöönoton, kuin myös ympärivuorokautisen palvelun ja ylläpito-ohjelmat. Heidän tavoitteenaan on, 12 tytäryhtiön sekä jakelijan kautta, ehkäistä niin pienet kuin suuretkin sähkökatkot tarjoamalla laajaa palvelua sekä apua.

EURO-DIESEL NO-BREAK KS® on niin yksinkertainen laite, että sen voisi luulla olevan ihan tavallinen osa generaattorisettiä. NO-BREAK KS® käyttää sähkönsyötön varmistamiseksi dieselmoottoria, kineettistä energiavarastoa sekä pyörivän sähkökoneen yhdistelmää perinteisten akkujen sijaan. Lisäksi NO-BREAK KS® sisältää ohjausjärjestelmän ja kuristimen.

Toimipisteiden ja henkilöstön yhteystiedot

Ota yhteyttä