Machinery on uusi Kubota teollisuusmoottoreiden edustaja Suomessa

Machinery Oy on solminut Kubota UK:n kanssa edustussopimuksen, joka koskee Kubota teollisuusmoottoreiden myyntiä sekä varaosa- ja huoltopalveluiden. Edustus tukee Machinery Oy:n strategiaa sekä täydentää teollisuusmoottoreiden tuoteportfoliota. Edustus siirtyy Machinery Oy:lle Konekesko Oy:ltä, jonka tulevaisuuden strategiaan moottorimyynti ei sisältynyt.

Huolto- ja varaosapalvelut siirtyvät Konekeskon Hakkilan toimipisteestä Machineryn pääkonttorille Vantaalle tammikuun 2018 aikana, samoin kuin moottorimyynnin operatiivinen toiminta.

”Haluamme toimia lähempänä asiakkaita ja auttaa suomalaisia konevalmistajia menestymään globaalissa kilpailussa”, kertoo Arto Orjo, joka vastaa Kubota moottorimyynnistä Suomessa. Arto Orjo koordinoi myös huolto- ja varaosapalveluiden ylösajon Machinery Oy:llä.

”Kubota on epäilemättä yksi maailman tunnetuimmista dieselmoottorivalmistajista ja se on tunnettu korkeasta laadustaan, joten se on erinomainen edustus Machinery Oy:lle”, täydentää Juha-Pekka Honkanen, joka vastaa Machinery Oy:n voimantuoton liiketoiminnasta, johon tällä hetkellä sisältyvät Kubota dieselmoottoreiden lisäksi Allison automaattivaihteistot, SDMO dieselgeneraattorit sekä Cummins dieselmoottorit.


KUBOTA MOOTTORIT

Kubotan moottorivalikoimasta löytyy tällä hetkellä 1, 2, 3 sekä 4 sylinteriset dieselmoottorit kokoluokassa 4,5 – 86 kW. Kaikkiin moottorimalleihin on saatavissa kattava valikoima erilaisia varusteluosia, kuten jäähdyttimet, ilmansuodattimet, äänenvaimentimet, jne.

Myös kaasu- ja bensiinimoottorit kuuluvat Kubotan tuotevalikoimaan, joiden myynti on ollut kasvussa Euroopassa viime vuosien aikana.

Kubota moottoreita käytetään useissa erilaisissa käyttökohteissa, kuten generaattorien ja tieliikenteen kylmäkoneiden voimanlähteenä, kaivinkoneissa, traktoreissa, nurmikon hoitokoneissa, pyöräkuormaajissa, erilaisissa nostimissa, jne.


LISÄTIETOJA

Arto Orjo
Myyntipäällikkö
Puh. 020 163 0340
email: arto.orjo@machinery.fi

Juha-Pekka Honkanen
Liiketoimintajohtaja
puh. 020 163 0344
email: juha-pekka.honkanen@machinery.fi

 

KCM Kivihaka - Skyjack henkilönostin
| Rakennuskalusto

K-Citymarket Kivihaka otti käyttöön Skyjack SJ16E -henkilönostimen – Nostin mahdollistaa vaivattoman ja turvallisen tavan tehdä pieniä huoltotöitä myymälän puolella

Lue lisää

konetoimitukset

Mansen Mörinät 2024
| Rakennuskalusto

Olemme mukana Mansen Mörinöillä 12.4-13.4. / Tervetuloa Tampereen toimipisteeseemme!

Lue lisää

Rakentaminen

|

Muutoksia Machineryn Rakennuskalustoyksikössä

Lue lisää

Rakentaminen