Kone-Tuomi Oy:lle toimitettavan Zayer KAIROS-pitkäjyrsinkoneen esivastaanotto suoritettiin poikkeusaikana

Kone-Tuomi Oy:n Kauttuan konepajalle toimitetaan Zayer KAIROS-pitkäjyrsinkone

Machineryn ja Kone-Tuomi Oy:n pitkäaikainen yhteistyö saa jatkoa tällä kertaa konetoimituksen muodossa, kun Kauttuan konepajalle toimitetaan Zayer KAIROS-pitkäjyrsinkone. Kone-Tuomen talousjohtaja Marko Lehtinen kommentoi Zayer-koneen hankintaa seuraavasti: ”Kauttuan konepajamme jyrsinkonekapasiteettia haluttiin kasvattaa, monipuolistaa ja nykyaikaistaa. Kokosin projektiin viiden hengen investointiryhmän, jonka kanssa reissattiin neljälle konetehtaalle Espanjaan ja Italiaan. Meillä on ennestään kaksi Zayerin toimittamaa arkkupöytämallista pitkäjyrsinkonetta, joista on hyvät kokemukset. Lattiamallin kone pyöröpöydällä ja vaakapyörityslaitteella tuo tekemiseen aivan eri dimensiot ja mahdollisuudet. Jyrsinpään 6000 kierrosta taas mahdollistavat nykyaikaisen työkaluteknologian hyödyntämisen.”

Yksi avainvaatimuksista hankittavalle koneelle oli koneen tukevuus. Zayerin X-johteen suuri leveys, kahden metrin rammi sekä jyrsinpään kääntyminen negatiiviseen kulmaan olivat tekijöitä, jotka vaikuttivat juuri Zayerin koneen valintaan.

Kuinka esivastaanotto sujuu poikkeusaikana?

Pandemian aiheuttaman poikkeusajan takia Kauttuan konepajalle toimitettavan Zayer-pitkäjyrsinkoneen esivastaanotto vaati normaalista poikkeavia järjestelyjä. Esivastaanotto tapahtui Espanjan Vitoriassa maaliskuussa 2021. Normaalista poiketen paikan päälle matkusti ainoastaan karanteenin ja koronatestit käynyt Machineryn edustaja Asko Silvala, joka kuvasi esivastaanoton suorana Suomeen. ”Pääosin kaikki sujui samanlailla kuin normaalisti, mutta tällä kertaa asiakkaan edustajat eivät matkustaneet paikan päälle, vaan seurasivat päivää reaaliaikaisesti Teams-yhteyden välityksellä”, Silvala kertoo.

Kone-Tuomen edustajat sekä Machineryn myyjä Kari Pirttilä seurasivat esivastaanottoa reaaliaikaisen videoyhteyden välityksellä koko päivän ajan. ”Eihän tietenkään vastaa käyntiä paikan päällä, mutta olosuhteet ovat mitä ovat, ja kyllä se ihan mallikas suoritus oli”, toteaa Kone-Tuomen talousjohtaja Marko Lehtinen.

Kone-Tuomi Oy

Kone-Tuomi Oy on raskaaseen ja keskiraskaaseen koneistukseen erikoistunut konepaja, joka on palvellut asiakkaitaan jo yli 75 vuoden ajan. Kone-Tuomi Oy on perheyritys, joka on Tuomen perheen omistuksessa jo neljättä sukupolvea myöten. Myös Machineryn ja Kone-Tuomen yhteistyöllä on pitkät perinteet. ”Meidän silmissä Machinery Oy näyttäytyy luotettavana toimijana, jonka kanssa meillä on useita kymmeniä vuosia kestänyt liikesuhde”, kertoo Kone-Tuomen Marko Lehtinen.

Lue lisää Kone-Tuomi Oy:stä täältä!

Myynti

Asko Silvala

Tekninen tuki

0201630375

asko.silvala@machinery.fi

| Voimantuotto

Haussa mekaanikko-työnjohtaja Terrafamen kaivosalueelle Sotkamoon

Lue lisää

Rekrytointi

Swanlift henkilönostin perhe
|

Swanlift – henkilönostinperhe laajenee: 18 ZB saa seurakseen kaksi pienempää mallia 101 ZB ja 140 ZB

Lue lisää

Rakentaminen

| Rakennuskalusto

Lujatalo luottaa Machineryn AMO-alumiinitelineisiin ja niiden turvallisuuteen

Lue lisää

Rakentaminen