Janne Silvennoinen Machinery Group:n liiketoimintajohtajaksi 11.3.2020 alkaen

DI Janne Silvennoinen on nimitetty Machinery Group Oy:n liiketoimintajohtajaksi 11.3.2020 alkaen. Hän jatkaa edelleen myös Yleiselektroniikan Suomen ja Baltian toimintojen vastuullisena johtajana. Hän raportoi konserninjohtaja Martti Yrjö-Koskiselle.

 

Janne Silvennoisella on 14 vuoden kokemus Yleiselektroniikka Oyj:n toimitusjohtajana. Sitä ennen hän on toiminut teknisen tukkukaupan myyntijohdon ja myynnin tehtävissä mm. Sähköautomaation, sähkö- ja käyttötekniikan sekä prosessiteollisuuden tuotteiden parissa.  Kontram Oy:ssä kokemusta kertyi myös huoltopäällikkönä.

 

“Janne Silvennoinen on kokenut johtaja, jolla on hyvät näytöt vastaavista tehtävistä. Hänellä on liiketoiminnallista näkemystä ja kyky saada ihmiset työskentelemään yhteisten tavoitteiden hyväksi”, sanoo hallituksen puheenjohtaja Simon Hallqvist ja jatkaa: ”Jannen tehtävä on jatkaa yhtiön hyvää kehitystä ja hyödyntää yhtiön, työntekijöiden ja yhteistyökumppanien vahvuudet parhaalla mahdollisella tavalla Machineryn kehityksen viemiseksi eteenpäin.  YE:llä ja Machineryllä ratkotaan samoja haasteita ja haluamme levittää osaamista tehokkaasti ja nopeasti. Luontevin tapa nopeuttaa tätä on laittaa molemmat yhtiöt saman johdon alle”.

 

Entinen toimitusjohtaja Marjukka Virkki jättää yrityksen tänään. ”Menneen kahden vuoden aikana Marjukka on toteuttanut Machineryssa monia muutoksia ja yritys on aivan toisen näköinen kuin hänen tehtäväänsä tulleessaan. Kiitämme lämpimästi Marjukkaa tehdystä työstä. Marjukan lähdöstä sovittiin yhteisymmärryksessä ja toivotan hänelle henkilökohtaisesti onnea kaikissa tulevaisuuden haasteissaan”, toteaa Simon Hallqvist.

 

”Haluan kiittää kaikkia Machineryn työntekijöitä, hallitusta, omistajia”, lisää Marjukka Virkki. “Tämä on ollut hieno yhteinen matka.  Laiva kulkee eteenpäin, vaikka miehistö vaihtuu. Eniten minulle tulee ikävä tätä hienoa joukkuetta ja yhdessä tekemisen meininkiä!”

 

”Minulla on vahva usko Suomalaisen teollisuuden tulevaisuuteen ja Machinerylla on mitä erinomaisin asema Suomalaisen teollisuuden kilpailukyvyn edistäjänä. Machinerylla on kaikki mitä tarvitaan: johtoasema markkinalla, mahtavat ja vaativat asiakkaat, upeat yhteistyökumppanit ja tuotteet sekä osaava huipputiimi. Tämä on minulle hieno, haastava pesti. Meillä on vielä tekemistä mutta myös huimasti voitettavaa koko kapasiteettimme hyödyntämisessä. Yrityksen yli satavuotinen historia velvoittaa”, kommentoi Janne Silvennoinen.

 

Lisätiedot: Janne Silvennoinen, puhelin 0400 734422, janne.silvennoinen@yeint.fi

Myynti

Janne Silvennoinen Machinery Oy
Janne Silvennoinen

Toimitusjohtaja, Rakentamisen Toimialajohtaja

0400 734 422

janne.silvennoinen@machinery.fi

JS maatila varavoimakone
|

Kohler J110 -varavoimakone turvaamaan JS maatilan lypsykarjatoimintaa

Lue lisää

konetoimitukset

Varavoima-asentaja rekrytointi
|

Haussa varavoima-asentaja

Lue lisää

Rekrytointi

Machinery Open House
| Rakennuskalusto

Tervetuloa Rakentamisen Open House tapahtumaan 29.11.2023 klo 9-15

Lue lisää

Rakentaminen