HT Laser investoi jälleen Hyundai Wia KF4600 -koneistuskeskukseen

HT laser hyundai wia koneistuskeskus

HT Laserille asennettiin ja käyttöönotettiin Hyundai Wia KF4600 -koneistuskeskus. Yritykseltä löytyy Vieremältä toinen vastaavanlainen kone, jonka HT Laser hankki tehostamaan tuotantoansa vuonna 2021. Hyviin kokemuksiin perustuen HT Laser päätti investoida toiseen samanlaiseen koneistuskeskukseen.

HT Laser on vuonna 1989 perustettu metalliteollisuuden järjestelmätoimittaja. HT Laserin erikoisosaamiseen kuuluu kokoonpanot ja komponenttivalmistus. Yritys tarjoaa kokonaisvaltaisesti leikkauksen, särmäyksen, hitsauksen, koneistuksen, 3D-metallitulostuksen, pintakäsittelyn sekä tuotekehityksen palveluita.

Lue lisää HT Laserista täällä.

KF-sarja on yksi Hyundai Wian eniten myydyistä konemalleista. Suoraveto, built-in tai vaihdelaatikko karat, lineaarirullajohteet KF tai liukujohteet (KF B) ja rungon lisääntynyt tukevuus parantavat koneiden tehokkuutta entisestään. Koneisiin on saatavana runsaasti erilaisia ominaisuuksia, kuten maksimi karanopeudet 8000–20000 rpm ja 30- tai 40-paikkaiset työkalumakasiinit. Koneet on saatavissa Fanuc- tai Heidenhain ohjauksilla.

Tutustu koneistuskeskusten valikoimaamme täällä.

Stadin mörinät
|

Machinery rakentaminen ja voimantuotto mukana Stadin mörinöissä 9.-10.6. -Tervetuloa!

Lue lisää

Tapahtumat

tsurumi-pumput
|

Tsurumi-pumpuista apua tulviin!

Lue lisää

Rakentaminen

Moottoriasentaja
| Rekrytointi

Haussa Dieselmoottoriasentaja

Lue lisää

Rekrytointi