HNR-Konepajalle asennettiin Meba PRO 300A vannesaha tehostamaan tuotantoa

HNR-konepaja

Kuvassa vasemmalla Risto Penttilä ja oikealla Jarno Peitkari

HNR-Konepaja Oy:lle asennettiin ja käyttöönotettiin Meba PRO 300A vannesaha. Uusi saha asennettiin vanhan sahan tilalle tehostamaan tuotantoa. Meba PRO 300A sahaan päädyttiin, sillä se on automatisoitu ja siitä löytyy ominaisuuksia, jotka vastaavat tuotannon tarpeisiin. Lisäksi HNR-Konepaja Oy:llä on ollut pitkäaikainen yhteistyö Machineryn kanssa ja sitä yhteistyötä halutaan jatkaa.

HNR-Konepaja on Kotkassa sijaitseva, vuonna 1983 perustettu alihankinta- ja tilauskonepaja. Tuotteita on kaikkea yksittäisistä komponenteista aina kokonaisiin projekteihin. Ammattitaitoinen henkilöstö sekä nykyaikainen konekanta yhdessä takaavat työn korkean laadun. Toimintaa ohjaa sertifioidut laatujärjestelmät ISO 9001, ISO 14001 ja ISO 45001. HNR-Konepaja Oy pyrkii kohti kestävämpää ja vihreämpää tulevaisuutta muun muassa hyödyntämällä toimitilojen katoilla olevia aurinkopaneeleja sähköntuotannossa.

Lue lisää HNR-Konepajasta täällä.

Machineryn valikoimasta löydät kattavan valikoiman vanne- ja pyörösahoja aina pienistä manuaalisahoista suuriin täysautomaatti sahoihin. Tutustu valikoimaamme täällä: Vannesahat – Machinery

Machinery Open House
| Rakennuskalusto

Tervetuloa Rakentamisen Open House tapahtumaan 29.11.2023 klo 9-15

Lue lisää

Rakentaminen

Tronzadoras tehdas
| Metallintyöstökoneet

Tronzadoras MG -alumiinisahoja jo yli 50 vuoden ajan

Lue lisää

konetoimitukset

|

Baltic Yachts 110 CUSTOM– Cumminsin moottoreista tehoa unohtumattomiin risteilykokemuksiin

Lue lisää

Moottorit