Finferries investoi toiseen IMO Tier III -standardin mukaiseen Cummins X15 -merimoottoriin

Finferriesin Finnö-alukseen toimitettiin alkuvuodesta 2022 ensimmäinen IMO Tier III -päästönormin mukainen Cummins X15 -merimoottori. Nyt myös Finnö-aluksen sisaralus Fiskö saa uuden elämän Cumminsin moottorilla. Finnö- ja Fiskö-alukset ovat identtiset, joten myös moottoriratkaisuksi valikoitui ensimmäistä alusta vastaava 600 hevosvoimainen Cummins X15 -moottori. Fiskö-alusta operoi Archipelago Lines Oy. Alus liikennöi Korppoon reittialueella ympärivuotisesti. 

Finferries palvelee kulkijoiden tarpeita yli 40 lauttapaikalla merellä ja järvillä, Etelä-Suomesta pohjoiseen. Vuosittain Finferriesin lautoilla ja yhteysaluksilla kuljetetaan yli 5 miljoonaa ajoneuvoa ja 10 miljoonaa matkustajaa. Lue lisää Finferriesistä täällä.

Tiukinta Tier III -päästönormia sovelletaan toistaiseksi vain muutamissa vesistöissä, kuten Itämeren ja Pohjanmeren typenoksidien rajoitusalueilla. Cummins toimittaa IMO 3 -päästöhyväksyttyjä moottoreita kokoluokassa 11–60 litraa. Kysy lisää Tier III -päästönormin mukaisista Cummins-merimoottoreista asiantuntijoiltamme!

Myynti

Petri Flinkman

Myynti- ja applikaatioinsinööri
Cummins , Marine, Onan generaattorit

0201630348

petri.flinkman@machinery.fi

KCM Kivihaka - Skyjack henkilönostin
| Rakennuskalusto

K-Citymarket Kivihaka otti käyttöön Skyjack SJ16E -henkilönostimen – Nostin mahdollistaa vaivattoman ja turvallisen tavan tehdä pieniä huoltotöitä myymälän puolella

Lue lisää

konetoimitukset

Mansen Mörinät 2024
| Rakennuskalusto

Olemme mukana Mansen Mörinöillä 12.4-13.4. / Tervetuloa Tampereen toimipisteeseemme!

Lue lisää

Rakentaminen

|

Muutoksia Machineryn Rakennuskalustoyksikössä

Lue lisää

Rakentaminen