Finferries investoi toiseen IMO Tier III -standardin mukaiseen Cummins X15 -merimoottoriin

Finferriesin Finnö-alukseen toimitettiin alkuvuodesta 2022 ensimmäinen IMO Tier III -päästönormin mukainen Cummins X15 -merimoottori. Nyt myös Finnö-aluksen sisaralus Fiskö saa uuden elämän Cumminsin moottorilla. Finnö- ja Fiskö-alukset ovat identtiset, joten myös moottoriratkaisuksi valikoitui ensimmäistä alusta vastaava 600 hevosvoimainen Cummins X15 -moottori. Fiskö-alusta operoi Archipelago Lines Oy. Alus liikennöi Korppoon reittialueella ympärivuotisesti. 

Finferries palvelee kulkijoiden tarpeita yli 40 lauttapaikalla merellä ja järvillä, Etelä-Suomesta pohjoiseen. Vuosittain Finferriesin lautoilla ja yhteysaluksilla kuljetetaan yli 5 miljoonaa ajoneuvoa ja 10 miljoonaa matkustajaa. Lue lisää Finferriesistä täällä.

Tiukinta Tier III -päästönormia sovelletaan toistaiseksi vain muutamissa vesistöissä, kuten Itämeren ja Pohjanmeren typenoksidien rajoitusalueilla. Cummins toimittaa IMO 3 -päästöhyväksyttyjä moottoreita kokoluokassa 11–60 litraa. Kysy lisää Tier III -päästönormin mukaisista Cummins-merimoottoreista asiantuntijoiltamme!

Myynti

Petri Flinkman

Myynti- ja applikaatioinsinööri
Cummins , Marine, Onan generaattorit

0201630348

petri.flinkman@machinery.fi

Myynnin yhteystiedot
Metallintyöstökoneyksikkö Machinery
|

Terveisiä Machineryn metallintyöstökoneyksiköstä!

Lue lisää

Tiedote

Stadin mörinät
|

Machinery rakentaminen ja voimantuotto mukana Stadin mörinöissä 9.-10.6. -Tervetuloa!

Lue lisää

Tapahtumat

tsurumi-pumput
|

Tsurumi-pumpuista apua tulviin!

Lue lisää

Rakentaminen