Cummins X15 -moottori loiskahtaa merimarkkinoille

Cummins Inc on ylpeä esitellessään polttoaine- ja kustannustehokkaamman version uudesta X15 merimoottoristaan, joka on suunniteltu kansainvälisiä merimarkkinoita ajatellen. Kansainväliset merimarkkinat pitävät sisällään sisävesiliikenteen, ammattikalastuksen sekä matkustajaliikenteen.

Cummins esitteli X15 -moottorin Seawork 2018 -tapahtumassa Southhamptonissa Britanniassa

Cummins X15 -moottori merimarkkinoille on suunniteltu erityisesti pitkäkestoista sekä jatkuvaa työntekoa silmällä pitäen. Moottori tarjoaa propulsio- sekä vakiokierrosluokat 336 kW:n ja 44kW:n välillä. Moottori täyttää U.S. Environmental Protection Agencyn (EPA) Tier 3 ja Kansainvälisen Meriorganisaation (IMO) Tier II päästöstandardit. X15 -moottori esiteltiin Cumminsin osastolla PO67 Seawork 2018 -tapahtumassa 3.-5. heinäkuuta Southhamptonissa Britanniasssa.

”X15 -moottorimme on jälleen yksi esimerkki Cumminsin jatkuvasta panostuksesta merimarkkinoihin.” sanoi Jim Schacht, Cumminsin kansainvälisen meritoiminnanjohtaja. ”X15 on seurausta QSK95 merimoottorille, jossa on enemmän voimaa ja kestävyyttä kuin missään oman sarjansa merimoottorissa. Uusi X15 -moottorimme on tulos siitä, että olemme omistautuneita luomaan asiakkaillemme aina vain parempia uusia tuotteita edistämään heidän menestystään.”

Ensimmäinen X15 -merimoottori asennetaan Louisianassa (Yhdysvallat) miehistöveneeseen. Moottori korvaa vanhan ei-Cummins-merkkisen moottorin ja näin ollen tehostaa aluksen toimintaa ja tuottavuutta. X15 -merimoottori on täydellinen valinta asiakkaille, jotka haluavat tehostaa vanhojen alusten toimintaa. Moottori sopii monenlaisten vanhojen moottoreiden paikalle. Näitä ovat muun muassa Cummins N14, K19 sekä QSK19 -moottorit. X15 –moottori säästää tilaa konehuoneesta, on vähäpäästöisempi eikä kuluta niin paljon polttoainetta. Cummins antaa moottorille kahden vuoden takuun, josta näkee yrityksen halun tuottaa vain parasta laatua.

Cummins Inc.

Cummins Inc on kansainvälinen johtaja voimantuotossa. Se on erilaisten toimintayksiköiden yhdistelmä, jotka suunnittelevat, valmistavat sekä tuottavat erialisia tuotteita ja palveluja voimantuoton alalla. Yrityksen tuotetarjonta on laaja ja se pitää sisällään diesel- ja maakaasumoottorit yhdistelmä- ja sähköalustat kuin myös liitännäisteknologiat, kuten patterijärjestelmät, polttoainejärjestelmät, ohjaimet, ilmankäytön, suodatuksen, päästöratkaisut sekä sähkögeneraattorijärjestelmät. Cummins Incin päätoimipiste sijaitsee Columbuksessa, Indianassa (Yhdysvallat). Se on perustettu vuonna 1919 ja työllistää tällä hetkellä 58600 työntekijää. Yrityksen työntekijät ovat omistautuneita tuottamaan voimaa aina vain menestyksekkäämmälle maailmalle. Cummins palvelee asiakkaitaan yli 190 maassa noin 500 yrityksen omistaman – ja itsenäisen yrityksen voimin yli 7500 toimipisteessä ympäri maailmaa. Cummins tuotti vuonna 2017 20,4 biljoonan myynnillään yhden biljoonan tuloksen. Lehdistötiedotteen voi lukea täältä. Seuraa Cumminssia Twitterissä Twitterissä ja Youtubessa.

Alkuperäisen artikkelin voit lukea täältä

Safandarley minicel robottisärmäyssolu ja piristeel
|

Piristeel Oy otti käyttöön Suomen ensimmäisen SafanDarley Mini Cell – särmäysrobottisolun

Lue lisää

konetoimitukset

| Voimantuotto

Toimitimme Puutarha Tahvoset Oy:lle Kubota RTV900 -huoltokoneeseen Kubota D902-E4B tehdasuuden vaihtomoottorin – Toimitus sujui mutkattomasti ilman koneen pitkää seisonta-aikaa

Lue lisää

konetoimitukset

Pertemet - Costa hiomakone
| Metallintyöstökoneet

Pertemet Oy:lle toimitettiin Costa Levigatrici MD5 hiomakone

Lue lisää

konetoimitukset