Machineryn olosuhdekalustosta lämpöä sekä valoa pimenevään ja kylmenevään kauteen

Machinery olosuhdekalusto lämmitys kuivatus ja valaistus

Varmista rakentamiseen sopivat olosuhteet Machineryn olosuhdekalustolla!

Machineryn rakentamisen valikoimasta löydät tarvittavan pimenevää ja kylmenevää kautta varten, jotta voit varmistaa tehokkaat ja suotuisat olosuhteet rakentamiseen.

Tehokkaaseen rakentamiseen tarvitaan sopivat olosuhteet. Meiltä saat työmaalle lämmitystä ja kosteudenhallintaa. Valikoimassamme on muun muassa kuivamia, puhaltimia ja tilapäisiä lämmitysjärjestelmiä, joiden avulla luot otolliset olosuhteet onnistumiselle.

Lisäksi saat meiltä siirrettävät lämpökeskukset, joita voidaan käyttää esimerkiksi rakennustyömaiden tilapäiseen lämmitykseen, roudansulatukseen, käyttöveden tilapäiseen lämmittämiseen sekä kaukolämpöputkiston testaamiseen.

 

AMO-lämpökonteista lämpöä kylmeneviin olosuhteisiin

AMO lämpökeskus

Valikoimastamme löydät lämmönvaihtimet sekä kohkekohtaisesti räätälöitävät AMO-lämpökeskukset merikontteihin asennettuna. Siirrettävät lämpökeskuksemme sopivat muun muassa rakennustyömaiden tilapäiseen lämmitykseen, roudansulatukseen, käyttöveden tilapäiseen lämmittämiseen ja kaukolämpöputkiston testaamiseen. Lämpökeskukset räätälöidään aina asiakkaan tarpeisiin sopiviksi.

Lämpökeskukset ovat saatavissa kokoluokissa 230 kW-1000 kW. Lämpökeskukset rakennetaan eristämättömään tai eristettyyn 10/20 jalan merikonttiin. Varastoitavat kokoluokat ovat 230kW ja 600kW.

Varmista rakentamiseen sopivat olosuhteet Machineryn lämpökeskusratkaisuilla.

Varastostamme nyt suoraan nopeaan toimitukseen AMO SLK 230 lämpökontti ja kaksi peruskunnostettu AMO SLK 230 lämpökonttia, vuosimallia 2011 ja 2013. Kysy lisää!

Valoa pimeyteen Genmac-valomastoilla

Genmac valomasto

 

Meiltä löydät monipuoliset työmaavalaisimet työmaan tehokkaaseen valaistukseen vuoden pimeimmissäkin oloissa. Riittävän kirkas valaistus työmaalla on merkittävä osa työturvallisuutta ja

siksi on tärkeää, että työmaat valaistaan riittävän tehokkaasti.

Valikoimastamme useisiin eri käyttökohteisiin soveltuvat Genmac -valomastot: 4 x 160 W, 7 m Little Winky -valomasto, jonka yhteisvaloteho on yli 80 000 lumenia ja 4 x 320 W Genmac Sibilla -valomasto generaattorilla, jonka yhteisvaloteho on lähes 170 000 lumenia.

Genmac LED-valomastot sopivat monenlaisiin käyttötarkoituksiin, kuten sisätiloihin, rakennustyömaille ja urheilutapahtumiin. Valaisimet toimivat joko 230 V:n valovirralla tai omalla generaattorilla. Nosto tapahtuu manuaalisesti vinssillä, joka on varustettu jarrulla katkeamisen varalta.

Tsurumi-pumput tehokkaaseen vedenpoistoon

Tsurumi-pumput

Tsurumin pumput ovat maailmanlaajuisesti käytettyjä ja tunnettuja pumppuja huipputeknologiastaan sekä korkeasta laadustaan. Tsurumi valmistaa uppo-, liete-, ja jätevesipumppuja vaativiin kohteisiin, kuten rakennustyömaille, jätteenkäsittelyyn, kaivoksiin sekä raskaalle teollisuudelle. Oikean uppo- tai lietepumpun valitseminen työkohteeseen on tärkeää, jotta päästään parhaaseen mahdolliseen lopputulokseen pumppua rasittamatta.

Miksi valita Tsurumi-pumppu?

  • 3 vuoden laatutakuu
  • Ainutlaatuinen patentoitu öljynostin, joka pidentää pumpun huoltoväliä ja käyttöikää
  • Tiivistysholkki, joka sulkee veden tiiviisti ulkopuolelle
  • Kaksinkertainen mekaaninen akselitiiviste, jonka ansiosta pumput kestävät hyvin pumppauspainetta ja veden tihkuminen moottoriin on estetty
  • Jatkuva käyttö kuivakäynnillä
  • Erityiskestävä pumpun kotelo- ja juoksupyörä
  • Laadukkaat akseli- ja kuulalaakerit mahdollistavat pumppujen käytön myös vaakatasossa pumpun ollessa kokonaan upotettuna
  • Laaja valikoima pumppuja aina uppopumpuista polttomoottoripumppuihin

 

 

 

 

 

Ajankohtaista

| Rekrytointi

Haussa projektipäällikkö varavoimamyyntiin

Lue lisää

Rekrytointi

Machinery jakautuminen
|

Machinery Oy jakautuu kahdeksi itsenäiseksi yritykseksi: Machinery Oy ja Machinery MT Oy – Tavoitteena parantaa asiakaslähtöisyyttä sekä selkiyttää sisäisiä prosesseja

Lue lisää

Metallintyöstö

Fanuci laserhitsaus
| Laserhitsaus

Laserhitsauksella tehokkuutta tuotantoon

Lue lisää

Metallintyöstö