Tarjouspyyntö

SafanDarley levyleikkurit

SafanDarley on alan legendaarisin levyleikkuri. Tämän leikkurin tarkkuus ja tehokkuus on aivan omassa luokassaan. Mallisarjoja on kaksi, B-Shear ja M-Shear. B-Shear on vakiotuotantomalli, jossa on hyvät varusteet yhdistettynä edulliseen pakettihintaan. M-Shear on varusteltavissa ja räätälöitävissä tarpeen mukaiseksi, olivatpa ne kuinka vaativia tahansa. M-Shear malliin on saavana myös automaattisia lavaus- ja pakkausjärjestelmiä. Leikkureita on saatavana vakiona 2050-4300 leikkuuleveydellä ja 4-16 mm leikkuukapasiteetilla, mutta tilauksesta saatavissa suurempiakin.

SafanDarleyn Levyleikkurit säästävät energiaa.

Hollantilainen SafanDarley on maailman johtava levyleikkureiden toimittaja. Levyleikkurit ovat hybridejä, jotka säästävät energiaa, ja niissä on alhainen äänitaso, suuri tarkkuus ja leikkaus onnistuu helposti sekä paksummista että ohuemmista materiaaleista. Suomenkielisten  TS150- ja TS200-ohjausjärjestelmien avulla on helppo leikata yksittäiset leikkaukset, että volyymituotanto tehokkaasti.  Tämä helpottaa ja nopeuttaa tuotantoa.

SafanDarley levyleikkureiden edut

Kaikki SafanDarleyn tekniset innovaatiot ja testatut ominaisuudet tehokkaan metallilevyn leikkaamisen yhdistyvät SafanDarley M-Shear levyleikkurissa , joka on uusin levyleikkureiden sukupolvi. Tuloksena on erittäin toimiva muotoilu, joka täyttää nykyiset ja tulevat vaatimukset. Suunnittelussa on jo mukana erilaisia ​​mahdollisuuksia räätälöityihin ratkaisuihin, esim. materiaalinkäsittelyjärjestelmät. M kirjain SafanDarley M-Shearissa tarkoittaa monitoimilaitetta, jonka odotukset kone todella täyttää.

Edistyksellinen hybridilaite

Tekniikan ydin sijaitsee edistyneessä leikkuupalkin hybridilaitteessa. Tämä koostuu servoelektronisesta moottorista ja hydraulipumpusta, yhdistelmästä, joka tarjoaa erittäin hiljaisen ja energiaa säästävän järjestelmän. Lisäksi SafanDarley M-Shear tarjoaa sarjan innovatiivisia lisäominaisuuksia, kuten ohjelmoitava alkukohta leikkuupalkille, automaattinen x-akselin kompensointi terävälin säätämisen kanssa ja kosketusnäytön leikkausohjelmien tiedonhallinnalla.

Lisää etuja

  • Vain 22 litraa öljyä
  • Hiljainen käyttö
  • Käyttäjäystävällinen kosketusnäyttö
  • Energiaa säästävä nopea hybridikäyttö
  • Leikarun kappaleen purku taakse tai optiona palautus eteen pöydälle tai eteen alas
  • Kapean rainan leikkaus kiertymättä
  • Jäterainojen erotus (optio)
  • Täysin automaattinen leikkuukulman ja terävälyksen säätö

Ota yhteyttä myyntiimme ja kysy lisää!

Tarjouspyyntö

Myynti

Petri Halme

Myynti - Levytyö

0405515666

petri.halme@machinery.fi

Jari Enontekiö Jari Enontekiö

Myynti - Levytyö

0505695173

jari.enontekio@machinery.fi

Samuel Ahonen Samuel Ahonen

Myynti - Levytyö

050 472 3526

samuel.ahonen@machinery.fi

Kaikki yhteystiedot
Peltineloset Safan M-Shear 310 levyleikkuri
| Metallintyöstökoneet

Peltineloset Oy:lle käyttöönotettiin SafanDarley M-Shear 310-6 levyleikkuri

Lue lisää

konetoimitukset

| Metallintyöstökoneet

Moniosaaja Finnpelti SafanDarley-levykoneilla entistäkin monipuolisempi

Lue lisää

konetoimitukset

Safan levyleikkuri
| Metallintyöstökoneet

Finnpelti Oy:lle toimitettiin särmärin pariksi äärimmäisen nopea Safanin levyleikkuri

Lue lisää

konetoimitukset