Olemme mukana Konepajamessuilla 29.11-1.12 Tampereen Messu ja Urheilukeskuksessa – Löydät meidät osastolta E251

Metalliteollisuuden kone- ja laiteinvestoinneista päättäville henkilöille suunnattu tapahtuma Konepajamessut järjestetään tänä vuonna 29.11.-1.12 Tampereen Messu- ja Urheilukeskuksessa. Machineryn löydät osastolta E251 Boreo Groupiin kuuluvan Fronius-hitsauslaitteiden virallisen maahantuojan, Proniuksen kanssa. Messujen kanssa samaan aikaan järjestämme avoimet ovet uudessa Pirkkalan toimipisteessämme osoitteessa Ruutanakorventie 2. Ovet ovat auki jokaisena messupäivänä klo 8-17 ja aamupala tarjolla klo 8-10.

Osastollamme E251 esittelemme monipuolisesti sekä lastuavan työstön koneita että levytyökoneita hitsausta unohtamatta – Lisäksi avoimet ovet uudessa toimipisteessämme joka päivä klo 8-17 (aamupala klo 8-10)

Machinery on toimittanut metallintyöstökoneita konepajoille jo yli 110 vuoden ajan. Meillä on kokemusta laajasti erilaisista metallintyöstökoneista ja kattavasta konevalikoimastamme löytyy varmasti oikeanlainen asiakkaan tarpeisiin sopiva metallintyöstökone. Käytössämme on taitavat konevalmistajat, joiden puoleen voimme tarvittaessa kääntyä ja usein niin teemmekin jo tarvekartoitusvaiheessa. Tällä varmistamme, että valittu kone täyttää asiakkaan tarpeet varmuudella kokonaisvaltaisesti.

Konepajamessuilla osastomme teema on Koneita Konepajoille jo yli 110 vuoden ajan. Messuilla tavoitteenamme on esitellä monipuolisesti konevalikoimaamme sekä näyttää, mitä niillä voi tehdä. Suuri osa esittelykoneista onkin messuilla käynnissä ja osastollamme myös edellisistä kerroista poiketen hitsataan niin uuden edustuksemme Fanucin laserhitsauslaitteilla kuin myös Pronius Oy:n Fronius-hitsauslaitteilla. Messujen lisäksi kaikki ovat tervetulleita poikkeamaan uusissa toimitiloissamme Pirkkalassa osoitteessa Ruutanakorventie 2. Tarjoilemme aamupalan joka messupäivä klo 8–10.

Esillä olevat koneet

Safan Darley H-Brake Hybrid 110-1600 Premium särmäyspuristin

SafanDarley hybriditeknologian koneet ovat erittäin nopeita ja tarkkoja sekä hyvin räätälöitävissä tarpeen mukaan. Hybrid on oikea malli, kun tarvitaan tarkka kone C-rungolla ja esimerkiksi pitkä iskunpituus tai aukeama. Hybriditekniikalla toimiva puristinpalkki käy vain palkin liikkuessa, mahdollistaen pienen energian kulutuksen ja hiljaisen työskentely-ympäristön.

SafanDarley E-Brake 130-3100 Ultra NS särmäyspuristin

SafanDarleyn E-Brake särmäyspuristin on käytettävyydeltään, tarkkuudeltaan ja nopeudeltaan parasta, mitä on olemassa. Särmäyspuristimessa on servomoottorilla toimiva puristinpalkki, joka mahdollistaa suuret puristusnopeudet erittäin tarkasti, eikä palkin tarvitse pysähtyä pikaliikkeen ja työliikkeen välissä. Koneen liikkeitä voidaan ohjata älykkäillä valoverhoilla, jolloin työskentely on helppoa ja nopeaa. Servokäyttö ja O-runko tarjoavat omaa luokkaansa olevan tarkkuuden. Servotekniikan ansiosta pieni energiankulutus ja hiljainen työskentely-ympäristö.

Hyundai-Wia KF35005A viisiakselinen koneistuskeskus

Hyundai-Wia KF35005A viisiakselisessa koneistuskeskuksessa on A/C pyörityspöydän akselit suurella suorituskyvyllä ja välyksettömällä rullalaakerivaihteistolla. Sama käyttö varmistaa huipputarkkuuden ja kestävyyden tässä Hyundai-Wian uudessa tehopaketissa. Koneeseen on valittavissa joko suorakäyttöinen tai sisäänrakennettu ”built-in ” kara käyttötarkoituksen mukaisesti. Kone on käyttäjäystävällinen sekä erittäin kompaktin kokoinen. Käyttäjän oven avautuma on suuri ja sekä lastaus/purku pöydälle onnistuu vaikka yläpuolisella nosturilla.

Meba DGA 2300 automaattinen vannesaha

Meba DGA 2300 vannesaha on pystyjohteinen täysautomaatti CNC-vannesaha, joka kääntelee myös jiirit molempiin suuntiin automaattisesti. Sahan kaikki liikkeet ovat sähköisiä paitsi puristimen kiinni-auki-liike. Laadukas saksalainen Meba-vannesaha soveltuu loistavasti metallin työstämiseen.

Zayer Kulmapää AFUTE-0090

Messuilla esillä oleva kulmapää on kaikkiin Zayer-koneisiin soveltuva, useita patentteja sisältävä kymmeninen vuosien kehitystyön tulos. Kulmapää on jyrsinkoneen tärkein varuste, joka soveltuu sekä paikoittamiseen eri kulmiin 0.001 asteen tarkkuudella, että 5-akseliseen koneistukseen jatkuvalla käännöllä.

UUTUUS: Fanuci-laserhitsauslaite

Messuilla esillä yksi Machineryn viimeisimmistä tuotevalikoimalisäyksistä FANUCI-laserhitsauslaite. FANUCI on innovatiivinen teknologiayritys, joka on erikoistunut korkealuokkaisiin, kädessä pidettäviin laserhitsaus- ja puhdistusratkaisuihin. Heidän laserhitsauskoneensa ovat edistynyttä hitsaustekniikkaa: Perinteiseen valmistushitsausmenetelmään verrattuna laserhitsaus on tehokkaampaa ja helpompaa. Laserhitsaus on myös joustavampaa, taloudellisempaa ja mikä tärkeintä, myös prosessina turvallisempaa. FANUCI:n käsikäyttöisissä laserhitsauskoneissa hyödynnetään uusimman sukupolven kuitulaserlähdettä ja koneet on varustettu FANUCI:n itsekehittämällä hitsauspäällä. Näillä laserhitsauskoneilla hitsaaminen on helppokäyttöistä ja nopeaa, eikä vaadi tarvikkeita. FANUCI:n hitsauskoneilla saadaan myös aikaan erityisen siistit hitsaussaumat.

Machineryn lisäksi osastollamme mukana Pronius ja heidän laadukkaat Fronius-hitsauslaitteensa

Pronius on toiminut Fronius-hitsauslaitteiden virallisena maahantuojana Suomessa vuodesta 2008 lähtien. Heidän toimipisteensä sijaitsee Machineryn toimipisteen lähellä Pirkkalassa. Pronius tuli osaksi Boreo Groupia vuoden 2022 alussa ja yhdistymisen myötä yhteistyö Machineryn kanssa on lähtenyt käyntiin hyvin. Konepajamessuilla Pronius on Machineryn kanssa yhteisosastolla ja tuo osastolle esille viimeisimmät Fronius-hitsauslaiteuutuudet: iWave MultiProcess, Dual Feeder, FlexDrive, Transteel Pulse ja WeldCube Navigator. Paikalla myös Fronius Internationalin edustajat esittelemässä tuotteita.

Tervetuloa tutustumaan Machineryn uuteen toimipisteeseen Pirkkalaan – avoimet ovet joka messupäivä klo 8–17

Machinery metallintyöstökoneliiketoiminta muutti syyskuussa 2022 uusiin tiloihin Pirkkalaan osoitteeseen Ruutanakorventie 2. Nyt muutto on ohi ja päätimme hyödyntää Konepajamessujen ajan järjestäen avoimet ovet samaan aikaan. Tarjoilemme joka päivä aamupalaa klo 8–10 välisenä aikana, sekä kyyditsemme halukkaat suoraan pihastamme Konepajamessuille ja luonnollisesti sieltä takaisin. Tervetuloa tutustumaan uusiin tiloihimme sekä aloittamaan messupäivät aamupalan voimin, vaikka jokaisena messupäivänä!

 

Ota yhteyttä ennen messuja ja sovi tapaaminen joko osastollemme tai uuteen toimipisteeseemme!

Kalle Louhimo

Myyntijohtaja, Myynti - levytyö

0401363538

kalle.louhimo@machinery.fi

Katri Manninen

Myynti - Sahaus

0440999604

katri.manninen@machinery.fi

Jukka Ilonen

Myynti - Lastuavat

0447640304

jukka.ilonen@machinery.fi

Petri Halme

Myynti - Levytyö

0405515666

petri.halme@machinery.fi

Kari Pirttilä

Myynti raskas koneistus

0400510736

kari.pirttila@machinery.fi

Konepaja-messut 2024
| Metallintyöstökoneet

Olemme mukana Konepaja-messuilla 19.-21.3. – Meidän löydät osastolta E251

Lue lisää

Metallintyöstö

Järvensivun konepaja
| Metallintyöstökoneet

Lisää tehoa Järvensivun konepajan tuotantoon Hyundai L4000LM CNC-sorvilla

Lue lisää

konetoimitukset

Uplift henkilönostin
| Rakennuskalusto

Malmin K-Citymarket investoi Uplift-henkilönostimeen helpottaakseen päivittäisiä toimintojaan

Lue lisää

konetoimitukset