Zayer

Zayer on työstökoneyritys, jolla on huipputeknologia ja yli 60 vuoden kokemus yrittäjyyden ja innovaatioiden levittämisestä. Yritys suunnittelee ja valmistaa jyrsinkoneita ja työstökeskuksia. Zayer tarjoaa parasta vastinetta kehittämällä jatkuvasti uutta teknologiaa ja räätälöityjä ratkaisuja asiakkaidensa tarpeiden mukaan. Vuosien mittaan Zayer on luonut koneita, joilla on markkinoiden korkeimmat teknologiset, tehokkuus- ja tarkkuusominaisuudet, ja se on ollut tyytyväisyyden vertailukohtana käytölle korkeiden dynaamisuuden, hallinnan ja tuottavuuden standardien mukaisesti.

Zayer panostaa tuotteidensa laatuun sekä laatutarkkailuun. Kaikki yrityksen koneet testataan kansainvälisten määräysten perusteella. Jatkuva laatutukimus moderneja teknologioita käyttäen, on antanut Zayerille mahdollisuuden saada UNE ISO 9001 -sertifikaatti vuodesta 1996.

Zayerin jyrsinpäälaboratorio

Jyrsinkoneen kriittisin osa on jyrsinpää. Zayerin jyrsinpää laboratoriossa kehitetään, valmistetaan ja testataan kaikki Zayerin koneissa käytettävät jyrsinpäät. Jyrsinpäät joutuvat 2 vuorokauden rääkkiin , jossa kaikki oleellinen testataan ja taltioidaan. Saatu fingerprint antaa vertailukohdan jyrsinpään myöhemmästä kunnosta.

Zayer oli ensimmäinen valmistaja joka kehitti täysautomaattisen 45-asteen jyrsinpään kuten myös 30-asteen jyrsinpään. Tällä uudella 30-asteen jyrsinpäällä on mahdollista koneistaa myös kappaleen takapintaa ja se mahdollistaa paremmin  työstettävien kappaleiden sisäpuoliset koneistukset.  Sekä 45-että 30-asteen pään saa 0.001 asteen kääntötarkkuudella tai jatkuvakääntöisenä 5-tai 6-akseliseen jyrsintään.

Tuoteryhmät