Tarjouspyyntö

CIDAN RAPIDO ohutlevyleikkurit

CIDAN RAPIDO ohutlevyleikkurit ovat legendaarisen ja kaikkien tunteman Cidan HSM-F levyleikkurin parannettu versio, samalla tinkimättömällä laadulla rakennettu.

CIDAN RAPIDO on sähköinen giljotiinileikkuri, joka toimii täysin ilman öljyä tai hydrauliikkaa. Cidan Machineryn filosofian mukaisesti Cidan Rapido peltileikkurit toimivat erittäin pienellä energialla ja alhaisella melutasolla.

Käyttöjärjestelmä epäkeskoilla, vetotangoilla ja levynkannattimilla sekä levynpitimellä, joka on vain 25 mm teristä. Levynpidin mahdollistaa kapeiden nauhojen helpon ja tarkoituksenmukaisen leikkaamisen. CIDAN RAPIDO -metallileikkuri on varustettu CutLink-ohjausjärjestelmällä, johon voidaan ohjelmoida ja tallentaa ohjelmat muistiin. Leikkausohjelmaan voidaan ohjelmoida useita leikkausleveyksiä ja niille eri kappalemääriä. Takavaste siirtyy automaattisesti askeleesta toiseen. Helpoin tapa käyttää tätä tehokasta konetta on Eeasycut-tilassa yksinkertaisesti näpytellä haluttu leikkausleveys ja leikata haluttu määrä. Laskuri kertoo leikatut määrät tai vaihtoehtoisesti voit laittaa halutun määrän laskuriin ja kone pysähtyy kun määrä on leikattu.

Tässä jo hyvin varustetussa koneessa on myös valittavissa lisälaite-vaihtoehtoja, esim. SSM arkinkäsittelyjärjestelmä.

• Voidaan leikata kaikkia materiaalilaatuja – esim. terästä 0,4 mm – 2,5 mm ilman terävälyksen säätöjä.
• Täysin mekaaninen, sähköinen, ei öljyä – ei hydrauliikka.
• Käyttöjärjestelmä, jossa epäkeskot ja vetotanko yhdistetty suoraan ylempään teräpalkkiin. Pitkät ohjainkiskot. Levynpidin pitää materiaali on kiinnitetty pöydän ja tukipalkin väliin.
• Palkissa on kumi, joka suojaa leikattavaa materiaalia.
• Sivuvaste ja pöydän jatke (lisävaruste) leveille arkeille.
• Leikkaustavat – yksittäinen leikkaus, jatkuva leikkaus (pidettäessä poljinta alhaalla, kone leikkaa jatkuvalla syötöllä).
• Arkinkäsittelyjärjestelmä, joka toimittaa leikatun kappaleen eteen, josta se on helppo ottaa sekä mahdollistaa koneen sijoittamisen vaikka seinää vasten.

UUTTA!
RAPIDO 41 täydellinen pari F41 kanttikoneelle, katso speksit TEKNISISTÄ TIEDOISTA
RAPIDO 32 on nyt saatavana myös uudella vallankumouksellisella takavasteella SSM (Stacking Sensitive Material). Täydellinen leikattaessa paljon pehmeää tai naarmuuntumisherkkää materiaalia. Katso video.

Tarjouspyyntö
Malli Rapido 13 Rapido 26 Rapido 32 Rapido 41
Työleveys mm 1350 2600 3200 4100
Materiaalivahvuudet
Teräs mm 3,50 2,50 2,50 1,50
Ruostumaton teräs mm 2,00 1,60 1,60 0,60
Alumiini mm 5,00 3,70 3,70 2,20
Nopeus: leikkausta / min 35 35 35 35
Paino kg 1400 1950 2100 2500