Tarjouspyyntö

SafanDarley Mini Cell särmäysrobottisolu

SafanDarley Mini Cell särmäysrobottisolu on täysin sähköinen sekä kokonaisuudessaan automatisoitu tarkka särmäysrobottisolu. Mini Cell särmäysrobottisolulla voit lyhentää tuotantoaikaa, lisätä tuotantotehoa, automatisoida tuotantoa sekä saavuttaa jopa 50% energiansäästön. Robotti kestää jopa 25 kg kuorman ja levy voi olla kooltaan jopa 600 x 800 mm. Lisäksi särmäysrobottisolu vie vain vähän tilaa, on helppo offline-ohjelmoida sekä ohjaus tapahtuu kosketusnäytön avulla.

SafanDarley Minicell särmäysrobottisolu on aina tuotannossa käytettävissä ja siihen voi tehdä lisävarusteiden jälkiasennuksia milloin tahansa.

SafanDarley Minicell särmäysrobottisolu

Optimaalinen tehokkuus – E-Brake 35T Mini Cell särmäysrobottisolu

E-Brake 35T Mini Cell -särmäyspuristin on varustettu 25 kg kuormakapasiteetin FANUC-robotilla, kahdella syöttöasemalla, jotka voidaan konfiguroida joustavasti, talletusasemalla ja poistoluiskalla. Tämä täysin automatisoitu särmäyspuristin on tunnettu kompaktiudestaan.

Vaihtoehtoisesti E-Brake 35T Mini Cell voidaan varustaa automaattisella työkalunvaihtajalla. Tämä mahdollistaa nopean vaihdon eri tuotteiden välillä. ToolFlip-toiminto mahdollistaa myös työkalujen kääntämisen.

Soluun voidaan lisätä monenlaisia lisävarusteita milloin tahansa.

SafanDarely MiniCell-ExtraFeedCapacity-1

Mini Cell Kompakti, automaattinen ja joustava särmäysrobottisolu

Vuodesta 2023 lähtien SafanDarley E-Brake 35T Premium Mini Cell on varustettu kaksiosaisella ovella syöttöpuolella. Tämä mahdollistaa Mini Cellin yli 8 tuntia miehittämättömän käytön. Lisätty ylimääräinen tuotepöytä mahdollistaa syöttökapasiteetin kaksinkertaistamisen tuottavuuden lisäämiseksi.

Vakiona SafanDarley E-Brake 35T Premium Mini Cellin pöytäasemat on varustettu tarkkuusadaptereilla. Nämä adapterit takaavat kiinteän sijainnin, mikä mahdollistaa useiden erilaisten pöytien helpon vaihdon. Osittain tämän ansiosta ja vaihtovyöhykkeelle asennetun turva-alueskannerin avulla solu on täysin valmiina automaattiseen tuotepöytien vaihtoon esimerkiksi AGV (automated guided vehicles), joka varmistaa, että Mini Cell pyörii ilman, että käyttäjän tarvitsee mennä soluun. Tämä tekee E-Brake 35T Premium Mini Cellistä ainutlaatuisen markkinoilla.

Lue lisää SafanDarleyn sivuilta

Katso tästä koko särmäyspuristinvalikoimamme

Kiinnostuitko SafanDarley Mini Cell robottisärmäyssolusta? Ota yhteyttä myyntiimme ja kysy lisää! Ensimmäisen särmäysrobottisolun asennus Suomeen on käynnissä kesällä 2024.

 

Myynti

Petri Halme

Myynti - Levytyö

0405515666

petri.halme@machinery.fi

Jari Enontekiö Jari Enontekiö

Myynti - Levytyö

0505695173

jari.enontekio@machinery.fi

Samuel Ahonen Samuel Ahonen

Myynti - Levytyö

050 472 3526

samuel.ahonen@machinery.fi

Kaikki yhteystiedot