Tarjouspyyntö

MG G-line 3-telainen pyöristyskone

Perinteinen pyöristyskone kaikissa kokoluokissa:

MG 3-telainen taivutuskonevalikoimamme tarjoaa monia etuja. Ne ovat luotettavia ja testattuja hydraulisia perinteisiä taivutuskoneita, joissa on kolme hydraulisella vedolla varustettua telaa ja sivutelojen liike hydraulisesti. Helppokäyttöinen ja pitkäikäinen planeettageometrian ansiosta.

Luotettava ja tuottava. Sivutelojen yhdensuuntaisuutta ohjaa vääntötankojärjestelmä, joka yhdistää sivutelan molemmat päät ja eliminoi herkkien epäluotettavien mittasensorien haitan. Telat pyörivät hydraulimoottorien ja korkeatehoisien planeettavaihteistojen välittämänä, jotka on kytketty suoraan teloihin. MG-ratkaisu, jossa telat on koottu tiivistetyillä laakereilla ja planeettageometrialla ilman lineaarisia johteita, vähentää eri komponenttien kitkan aiheuttaman voiman hävikkiä ja poistaa johteisiin ilmestyvän välyksen mahdollisuuden. Se takaa paremman luotettavuuden, mahdollistaa suuremman kuormituksen ja lisää sivutelojen kaltevuuskapasiteettia, mikä mahdollistaa monipuolisen kartiomaisen taivutuksen.

GE-versiossa sekä liike että telojen yhdensuuntaisuus ovat elektronisesti ohjattuja.
Kaksi erillistä järjestelmää takaavat tarkkuuden, vakauden ja toistettavuuden kaikissa lämpötiloissa ja olosuhteissa

GL-versiossa sivutelat liikkuvat lineaarista johdetta pitkin vähentäen telojen välistä tilaa. Sivutelan kosketuskohta peltiin tapahtuu lyhyemmässä tilassa, kapeamman keskietäisyyden ansiosta. Tämä mahdollistaa pienemmän halkaisijan ja lyhentää suoraksi jäävää osaa.

Tarjouspyyntö

Myynti

SP_Stainless MG levynpyöristyskone
| Metallintyöstökoneet

SP-Stainless Oy käyttää CNC-ohjattua erikoiskokoista MG levynpyöristyskonetta tuotannossaan

Lue lisää

konetoimitukset

Sakky Kuopio MG levynpyöristyskone
| Metallintyöstökoneet

Sakky Kuopio valitsi 4-telaisen MG-levynpyöristyskoneen

Lue lisää

konetoimitukset