Tarjouspyyntö

Microstep MSF Pipe T laserleikkauskone

Putkien ja profiilien leikkaukseen

MicroStep on kehittänyt MSF-Pipe luotettavaan, erittäin tarkkaan ja nopeaan putkien ja profiilien 2D- ja 3D-käsittelyyn kuitulasereilla. MSF-Pipe mahdollistaa jopa 12 metrin pituisten ja Ø 500 mm putkien tarkan käsittelyn sekä profiilileikkauksen 12 metrin pituuksiin ja 350 mm:n leveyteen asti. Järjestelmässä on korkea automaatioaste. Leikattavien osien lastaus ja valmiiden purkaminen sekä lajittelu voidaan automatisoida. Patentoidulla ACTG®-kalibrointiyksiköllä prosessin luotettavuus taataan kalibroimalla automaattisesti laserleikkauksen aikana käytetyt työkalut.

MSF-Pipe laserleikkauskone soveltuu täydellisesti erittäin tarkkojen osien valmistukseen suurilla leikkausnopeuksilla – hienoimmat muodot ja läpimenot sekä tarkat viisteleikkaukset voidaan toteuttaa. Kuitulaserjärjestelmän teho on valittavissa 10 kW asti, sillä on yllättävän alhaiset ylläpito- ja käyttökustannukset.

Microstep MSF Pipe-T kuitulaser

Kiinnostuitko laserleikkauskoneista? Ota yhteyttä myyntiimme ja kysy lisää. Asiantuntijamme auttavat sinua mielellään oikean koneen valinnassa.

 

Tarjouspyyntö

Myynti

Petri Halme

Myynti - Levytyö

0405515666

petri.halme@machinery.fi

Jari Enontekiö Jari Enontekiö

Myynti - Levytyö

0505695173

jari.enontekio@machinery.fi

Samuel Ahonen Samuel Ahonen

Myynti - Levytyö

050 472 3526

samuel.ahonen@machinery.fi

Kaikki yhteystiedot