Tarjouspyyntö

Microstep MSF-Max laserleikkauskone

MSF Max on suurten levyjen laserleikkauskone – työala on jopa 50m pitkille levyille

Microstep MSF Max laserleikkauskone on jättiläinen kuitulaserleikkausratkaisujen joukossa. Tarkka 3D-leikkausjärjestelmä kehitettiin laivanrakennuksen suurikokoisten osien tarkkaan käsittelyyn ja myös tehokkaaseen viisteleikkaukseen. Laserjättiläinen tarjoaa laajan valikoiman: 2D-laserleikkaus, viisteleikkaus, poraus, kierteitys, semkkaus ja merkkaus on mahdollista. Viisteet jopa 45° ovat mahdollisia ja poraus halkaisijaltaan jopa Ø 30 mm ja kierteet M16 asti.

MSF Max laserleikkauskone on CNC-laserleikkuri. Konemalli  on suunniteltu raskaiden viisteosien leikkaamiseen erittäin tarkasti. MAF Max koneen liikkuva turvakabiini varmistaa käyttäjälle turvallisen leikkaamisen yhdessä vyöhykkeessä sekä esteettömän levyn latauksen ja purkamisen koneen ulkopuolella. Patentoitu MicroStep’in ACTG asema (Automaattinen leikkauspään kalibrointi) -on rakennettu suoraan portaaliin. Tämä lyhentää huomattavasti aikaa, joka tarvitaan kalibrointiprosessiin.

Microstep MSF Max laserleikkauskone

Kiinnostuitko laserleikkauskoneista? Ota yhteyttä myyntiimme ja kysy lisää. Asiantuntijamme auttavat sinua mielellään oikean laserkoneen valinnassa!

Tarjouspyyntö
Pöydän pituus max. 50000mm
Leikkuupäiden lukumääärä max. 2
Max. levypaksuus leikkaus plasma Plasma virtalähteen mukaan
Putken leikkaus Kysy tarjousta
Paikoitusnopeus max 140m/min

Myynti

Petri Halme

Myynti - Levytyö

0405515666

petri.halme@machinery.fi

Jari Enontekiö Jari Enontekiö

Myynti - Levytyö

0505695173

jari.enontekio@machinery.fi

Samuel Ahonen Samuel Ahonen

Myynti - Levytyö

050 472 3526

samuel.ahonen@machinery.fi

Kaikki yhteystiedot