Tarjouspyyntö

Fanuci 3.0 GenX Portable laserhitsauskone

 

Fanuci portable laserhitsauskone

Fanuci 3.0 GenX Portable hitsauskone on mukana kuljeteltava malli ilmajäähdytyksellä. Tämän mallin mukana tulee langansyöttöyksikkö ja suomenkielinen ohjaus. Sisältää varustepaketin. Portable-mallin jäähdytys on toteutettu paineistetulla lämpöpumpulla, jolla on saavutettu suuri teho pieneen ulkomittaan ja kevyt paino. Lämpöpumpun jäähdytysteho riittää jatkuvaan käyttöön käsihitsauksessa

Fanucin laserhitsauskoneet ovat edistynyttä hitsaustekniikkaa. Perinteiseen valmistushitsausmenetelmään verrattuna laserhitsaus on tehokkaampaa ja helpompaa. Laserhitsaus on myös joustavampaa, taloudellisempaa ja mikä tärkeintä, myös turvallisempaa. Laserhitsaus soveltuu erityyppisille, -paksuisille ja -muotoisille materiaaleille. Hitsisauma on lähes huomaamaton ja kestävä, eikä hitsaussauma vaadi jälkikäsittelyä.
  • Dramaattisen alhainen lämmöntuotto ja minimoitu lämmön vaikutusalue
  • Ei muodonmuutoksia
  • Voi hitsata eri vahvuuksia ja materiaaleja yhteen
  • Minimaalinen osien jälkikäsittely hionta tai kiillotus
  • Lisääntynyt tuottavuus ilman tarvetta työstää tai oikaista epämuodostuneita osia

 

Fanuci 3.0 GenX Portable hitsauskone painaa 62 kg. Katso muut mitat alta.

 

Fanuci PRO laserhitsauspää

Laserhitsauspää

Laserpää on erittäin tärkeä komponentti, joka määrittää hitsauksen laadun ja nopeuden. FANUCI-laserhitsauskone on varustettu nykyaikaisella hitsauspäällä, jossa on liikkuva säde ja kääntyvä sähköjärjestelmä. Siinä on patentoitu mekanismi, joka ohjaa tarkennuslinssiä, jonka avulla voi automaattisesti muuttaa sijaintia ja myös säteen leveyttä. Pää on vesijäähdytteinen (ei ilma), minkä ansiosta voit työskennellä vakaasti ilman keskeytyksiä. Laite on ergonomisesti suunniteltu ja mukava käyttäjän käsissä.

Fanuci EasyWire automaattinen langansyöttölaite

Fanuci on varusteltu täysin automaattisella langansyöttölaitteella, joka on integroitu hitsausohjelmaan. Saatavissa tuplalangansyöttö paljon täyttöä vaativaan hitsaukseen sekä tarpeen mukaan robottileikkuu- tai hitsauspää.

Ota yhteyttä myyntiin ja kysy lisää!

Tarjouspyyntö

Myynti

Kalle Louhimo

Toimialajohtaja, Myynti - levytyö ja lastuavat

0401363538

kalle.louhimo@machinery.fi

Kaikki yhteystiedot