Tarjouspyyntö

Fanuci 3.0 GenX Compact laserhitsauskone

Fanuci 3.0 GenX Compact malli on kompaktin kokoinen hitsauskone, joka soveltuu siten myös ahtaisiinkin tiloihin. Tässä mallissa on pienempi jäähdytysyksikkö verrattuna muihin malleihin. Tähän malliin ei kuulu valoverhot tai langansyöttölaitteen kosketusnäyttöä. Kone on varusteltu samalla 4-1 hitsauskahvalla ja ohjelmistolla kuin muutkin mallit. Tässä mallissa on myös suomenkielinen ohjaus.

Fanuci compact laserhitsauskone

Fanuci PRO laserhitsauspää

Laserhitsauspää

Laserpää on erittäin tärkeä komponentti, joka määrittää hitsauksen laadun ja nopeuden. FANUCI-laserhitsauskone on varustettu nykyaikaisella hitsauspäällä, jossa on liikkuva säde ja kääntyvä sähköjärjestelmä. Siinä on patentoitu mekanismi, joka ohjaa tarkennuslinssiä, jonka avulla voi automaattisesti muuttaa sijaintia ja myös säteen leveyttä. Pää on vesijäähdytteinen (ei ilma), minkä ansiosta voit työskennellä vakaasti ilman keskeytyksiä. Laite on ergonomisesti suunniteltu ja mukava käyttäjän käsissä.

 

Fanuci EasyWire automaattinen langansyöttölaite

Fanuci on varusteltu täysin automaattisella langansyöttölaitteella, joka on integroitu hitsausohjelmaan. Saatavissa tuplalangansyöttö paljon täyttöä vaativaan hitsaukseen sekä tarpeen mukaan robottileikkuu- tai hitsauspää.Fanuci Compact langansyöttölaite

Ota yhteyttä myyntiin ja kysy lisää!

Tarjouspyyntö

Myynti

Kalle Louhimo

Toimialajohtaja, Myynti - levytyö ja lastuavat

0401363538

kalle.louhimo@machinery.fi

Kaikki yhteystiedot