Tehokkuutta ja laatua: Penta Laserin Laserleikkauskoneet vahvistavat Machineryn tuotevalikoimaa

 

Penta Laser leikkuupää

Penta Laser on italialaisen EL.EN. Groupin tytäryhtiö, joka on erikoistunut laserleikkauskoneiden valmistukseen ja kehittämiseen. Yritys on perustettu vuonna 2007 ja se on saavuttanut mainetta laadukkaista ja kilpailukykyisesti hinnoitelluista laserleikkauskoneistaan ympäri maailmaa. Penta Laser oli ensimmäinen konevalmistaja, joka toimitti tehoiltaan 10KW, 15KW, 20KW, 30KW ja 60KW laserleikkauskoneita Kiinan markkinoille. Heidän tuotteensa ovat saaneet ISO-laatusertifioinnin ja CE-sertifikaatin, mikä takaa niiden täyttävän EU:n laatuvaatimukset.

Penta Laserin tunnetuimmat tuotteet ovat Penta BOLT ja Penta SWING laserleikkauskoneet. Penta SWING on ihanteellinen valinta aloitteleville laserleikkaajille, kun taas Penta BOLT -sarja tarjoaa huippulaatua, tehoa, suorituskykyä ja kestävyyttä vaativille käyttäjille.

Penta Laser Bolt VII laserleikkauskone

Penta BOLT VII -sarjan koneet sopivat tehoa vaativaan laserleikkaukseen – Useista muista merkeistä poiketen BOLT-sarjan koneen leikkuupää on saatavilla myös viistepäänä

Penta BOLT VII – kun haluat koneelta tehoa, tuottavuutta ja joustavuutta

Penta BOLT VII tarjoaa tehokkuutta, tuottavuutta ja joustavuutta. Sarjan laserleikkauskoneita on saatavilla tehoalueilla 12–60 kW. Ne on varustettu älykkäällä Penta Precitec leikkuupäällä, joka on kehitetty yhteistyössä Precitecin kanssa. Leikkuupää on mahdollista saada myös viistepäänä. Penta leikkuupää sisältää älykkäitä antureita, jotka tarkkailevat koneen tilaa ja leikkausprosessiparametreja, mikä mahdollistaa laadun ja nopeuden maksimoinnin. Antureiden ansiosta kunnossapidon suunnittelu on helppoa ja etäyhteys mahdollistaa leikkuupään tilan sekä vikailmoitusten seurannan ProCutter APP:n avulla.

BOLT VII -sarjan koneissa on kehittynyt kahden tietokoneen ohjausjärjestelmä, jossa toinen tietokone on omistettu CNC-käytölle. SmartManager-ohjausjärjestelmä on Windows-pohjainen ohjausohjelmisto. Se on kehitetty erityisesti hyödyntämään uusien tehokkaiden laserkoneiden ominaisuuksia. Ohjelmisto sisältää monia viime vuosina teollisen laserleikkauksen alalla käyttöön otettuja innovaatioita, kuten esimerkiksi nopeat lävistykset ja paksun materiaalin nopea leikkaus. Sisäänrakennettu leikkaustietokanta auttaa käyttäjiä optimaalisien leikkausparametrien valinnassa. Lisäksi ohjelmisto on intuitiivinen ja helppo hallita. Penta BOLT VII -koneisiin on saatavana useita eri automaatioratkaisuja, jotka valitaan asiakkaiden tarpeiden mukaisesti.

Penta Laser-laserleikkauskoneet osaksi Machineryn tuotevalikoimaa

Penta Laserin laserleikkauskoneet liittyivät osaksi Machineryn tuotevalikoimaa vuoden 2024 alkupuolella. Tämä päätös oli selkeä, sillä Penta Laserin maine laadukkaista korkean lasertehon koneistaan maailmalla oli vankka.

”Uskomme Penta Laserin laserleikkauskoneiden löytävän käyttäjänsä Suomen markkinoilla. Sekä BOLT- että SWING-mallin koneet ovat laadukkaita ja tarjoavat laajan valikoiman vaihtoehtoja, joten voimme nyt tarjota asiakkaillemme parhaat mahdolliset laserleikkauskoneet heidän leikkaustarpeensa huomioiden”, kommentoi Jari Enontekiö, Machineryn Penta Laserin tuotepäällikkö.

Valikoimastamme löydät Penta Laserin tasolaserleikkauskoneet sekä putkilaserleikkauskoneet. Tutustu lisäksi koko laserleikkauskonevalikoimaamme – Ota yhteyttä myyntiimme ja kysy lisää!

Myynti

Jari Enontekiö
Jari Enontekiö

Myynti - Levytyö

0505695173

jari.enontekio@machinery.fi

Petri Halme

Myynti - Levytyö

0405515666

petri.halme@machinery.fi

Samuel Ahonen
Samuel Ahonen

Myynti - Levytyö

050 472 3526

samuel.ahonen@machinery.fi

| Voimantuotto

Haussa mekaanikko-työnjohtaja Terrafamen kaivosalueelle Sotkamoon

Lue lisää

Rekrytointi

Swanlift henkilönostin perhe
|

Swanlift – henkilönostinperhe laajenee: 18 ZB saa seurakseen kaksi pienempää mallia 101 ZB ja 140 ZB

Lue lisää

Rakentaminen

| Rakennuskalusto

Lujatalo luottaa Machineryn AMO-alumiinitelineisiin ja niiden turvallisuuteen

Lue lisää

Rakentaminen