Rallin SM Sarja starttasi viime viikolla mukanaan Suomen Hyundai lähettiläs Riku Tahko

Nyt jos koska kannattaa jokaisen rallifanin suunnata katse kohti Riku Tahkoa ja hänen suorituksiaan tulevana SM rallivuonna. Viime vuonna alkanut yhteistyö Hyundai Motor Finlandin kanssa jatkuu ja hänen allaan tulevissa kisoissa hyrrää Hyundai i20 Rally2-luokan ralliauto.

Rallin SM sarja alkoi viime viikolla 14.1.-15.1. perinteisesti Arctic Lapland Rallyn avatessa sarjan. Riku kilpailee sarjan kuumimmassa SM1-luokassa.

Tässä Rikun tunnelmia kisan jälkeen,
”Kauden avannut Arctic rally alkoi osaltamme positiivisesti ja oli hyvä nähdä että olemme saavuttaneet kärkikuskeja vauhdillisesti viime kauteen verrattuna. Ikävä kyllä toisen kisapäivän aamulla ajoin yhden oikean mutkan hiukan leveäksi, auton perä osui lumipenkkaan ja jäimme penkan päälle jumiin. Lumitöissä meni aikaa yli 7 minuuttia joten taistelu top5 sijoituksista hiipui siihen. Pääsimme kuitenkin kilpailun maaliin ja tienasimme 2 SM pisteissä. Kausi jatkuu 3 viikon päästä Riihimäen SM rallissa.”

Machinery mukana rallihumussa

Nyt tulevana vuonna Machinery on myös hurahtanut rallitunnelmaan ja Riku tuleekin näkymään joissakin Machineryn metallintyöstökoneiden tapahtumissa. Nyt ensimmäisenä Konepajamessuilla maaliskuussa. Lisäksi suunnitteilla on muun muassa ralliteippauksia myytäviin Hyundai Wia koneistuskeskuksiin ja sorveihin, Kannattaa siis pitää silmät ja korvat auki.

”Yhteistyö Machineryn kanssa on tuntunut erittäin mielenkiintoiselta ja luontaiselta heti ensimmäisestä päivästä lähtien. Hyundai Wia on tottakai tuttu brändi Hyundain MM sarjan tehdastiimin kumppanina, mutta korkealaatuisilla koneilla valmistetaan myös paljon osia autoteollisuuteen.

Machinery Hyundai Wian maahantuojana kuvaa minulle pitkiä perinteitä vahvana alan toimijana ja portfoliosta löytyy Hyundai Wian lisäksi lukuisia tunnettuja ja laadukkaita brändejä. Odotan innolla että pääsemme yhdessä asiakkaiden luokse jakamaan kokemuksia, ja tottakai haluan päästä testaamaan ralliauton osan valmistamista Hyundai Wian koneistuskeskuksessa!”, kommentoi Riku alkanutta yhteistyötä.

Kuvaaja Hannu Rainamo

Miten Hyundai Wian metallintyöstökoneet liittyvät rallimaailmaan?

Hyundai Motorsport -tiimi on osa Hyundai Motor Groupia, johon myös päämiehemme Hyundai Wia kuuluu. Hyundai Wia valmistaa metallintyöstökoneiden lisäksi Hyundai Motorsportin ralliautoissa käytettäviä osia. Kyseisillä ralliautoilla kilpaillaan SM-sarjan lisäksi myös MM tasolla.

Hyundai Motorsport on jo kahtena vuotena peräkkäin voittanut MM-rallin valmistajien palkinnon, jonka tarkoitus on palkita parhaiten kisoissa menestynyt autojen valmistajista. Menestyksen uskotaan jatkuvan tulevaisuudessakin.

Tutustu Hyundai Wia valikoimaamme tästä

Haussa oma ralliinkin kelpaava työstökone?

Ota yhteyttä myyntiimme ja kysy lisää! Muista myös sekä Tampereen että Saksan varastosta löytyvät koneet.

Katso tästä varastokonetilanteemme

Myynti

Kalle Louhimo

Myyntijohtaja, Myynti - levytyö

0401363538

kalle.louhimo@machinery.fi

Jukka Ilonen

Myynti - Lastuavat

0447640304

jukka.ilonen@machinery.fi

Kari Pirttilä

Myynti raskas koneistus

0400510736

kari.pirttila@machinery.fi

Konepaja-messut 2024
| Metallintyöstökoneet

Olemme mukana Konepaja-messuilla 19.-21.3. – Meidän löydät osastolta E251

Lue lisää

Metallintyöstö

Järvensivun konepaja
| Metallintyöstökoneet

Lisää tehoa Järvensivun konepajan tuotantoon Hyundai L4000LM CNC-sorvilla

Lue lisää

konetoimitukset

Uplift henkilönostin
| Rakennuskalusto

Malmin K-Citymarket investoi Uplift-henkilönostimeen helpottaakseen päivittäisiä toimintojaan

Lue lisää

konetoimitukset