PTH-Metalli Oy investoi kerralla kahteen Meban vannesahaan

PTH-Metalli Meba

Viime kesän aikana PTH-Metalli Oy:lle asennettiin ja käyttöönotettiin kaksi Meban vannesahaa: Järeä Meba PRO 300-A pystyjohteinen suoraan sahaava automaattisaha, joka soveltuu loistavasti tehokkuutensa ja toimintavarmuutensa vuoksi PTH-Metallin isompien materiaalien sarjakatkaisuun sekä MebaSwing 260 DG-Hs puoliautomaattinen jiirisaha profiilien ja putkien astekulma sahauksia varten.

Saksalaiselta Meba-vannesahavalmistajalta löytyy sahoja kaikkiin sahaustarpeisiin ja heidän tuotteiden korkea laatu takaa helppoa, luotettavaa ja huoletonta sahailua vuodesta toiseen.

”Kun lähdimme päivittämään sahauskalustoa, oli tiedossa, että tarvitsemme kaksi eri sahaa tietyillä ominaisuuksilla. Tavoite oli löytää yksi toimittaja molemmille sahoille ja mieluummin molemmat saman merkkiset sahat. Tämä helpottaa jatkossa huoltoa ja kunnossapitoa, kun on yksi ja sama toimittaja. Machinery Oy:n edustamalta MEBAlta löytyi sopivat sahat. Lisäksi sahojen helppo ohjelmointi ja käyttö saivat tulevilta käyttäjiltä positiivista palautetta.” – kommentoi PTH-Metallin hankintapäällikkö Christian Westerlund.

Ostamalla kaksi saman toimittajan sekä saman merkin sahaa, PTH-Metalli halusi varmistaa sahojen vaivattoman huollon ja kunnossapidon.

PTH-Metalli on yli 70-vuotias Porvoossa sijaitseva konepaja, joka on erikoistunut osavalmistukseen. Heidän nykyinen toimipisteensä sijaitsee Tarmolan teollisuusalueella osoitteessa Veckjärventie 1. Monipuolinen konekanta kattaa kaikki tärkeimmät työvaiheet laser- ja plasmaleikkauksesta robottihitsaukseen ja monisivuisesta koneistuksesta pulverimaalaukseen sekä loppukokoonpanoon.

Machinery panostaa sahojen käyttöönottoon – koulutus annetaan usein paikan päällä Katri Mannisen toimesta

Monesti koneiden käyttöönotto on monivaiheinen prosessi, jossa tärkeässä osassa on kattava käyttöönottokoulutus. Machinery haluaa varmistaa toimittamiensa koneiden sujuvan käytön mahdollisimman pitkään.

Näin on myös sahojen kohdalla. Machineryn saha-ammattilainen Katri Manninen käy usein antamassa Meban sahoille käyttökoulutuksia asiakkaiden tiloissa. Tällä halutaan varmistaa koneiden pitkä käyttöikä pitämällä huolta siitä, että sahaa käytetään oikealla tavalla ja mahdollisiin ongelmatilanteisiin osataan reagoida tarpeeksi nopeasti. Tämän lisäksi paikan päällä annettava käyttökoulutus antaa asiakkaalle mahdollisuuden esittää kysymyksiä ja saada opastusta henkilökohtaiset tarpeet huomioiden.

Koulutustilanne Meba

Kattava käyttöönottokoulutus maksimoi koneen pitkän käyttöiän. Kuvassa Machineryn Katri Manninen antamassa asiakkaalle käyttökoulutusta Meban vannesahalle.

”Me käydään koulutuksessa sahan yleiset ominaisuudet sahureiden kanssa läpi ja sitten opetellaan ohjelmien teko ja muu käyttö. Koska Meban ohjelmointi on yksinkertaisen hyvä, aika pian sitä päästäänkin siihen koulutuspäivän mielenkiintoisimpaan osuuteen eli laitetaan saha laulamaan ja lastu lentämään.

Koulutuksista on aina mulle itsellenikin paljon hyötyä koska pääsen tutustumaan sahureihin sekä saan paremman käsityksen, minkälaisia sahauksia heillä tehdään. Ja aina siinä oppii jotain uutta itsekin. Kun koulutus on saatu loppuun, omaa mieltä lämmittää eniten se, kun näkee, että asiakas on tyytyväinen uuteen sahaansa ja siihen, kuinka hienosti Meba toimii”, kommentoi Katri Manninen.

Lue alkuperäinen uutinen: Konekuriiri 6.10.2023

Myynti

Katri Manninen

Myynti - Sahaus

0440999604

katri.manninen@machinery.fi

Safandarley minicel robottisärmäyssolu ja piristeel
|

Piristeel Oy otti käyttöön Suomen ensimmäisen SafanDarley Mini Cell – särmäysrobottisolun

Lue lisää

konetoimitukset

| Voimantuotto

Toimitimme Puutarha Tahvoset Oy:lle Kubota RTV900 -huoltokoneeseen Kubota D902-E4B tehdasuuden vaihtomoottorin – Toimitus sujui mutkattomasti ilman koneen pitkää seisonta-aikaa

Lue lisää

konetoimitukset

Pertemet - Costa hiomakone
| Metallintyöstökoneet

Pertemet Oy:lle toimitettiin Costa Levigatrici MD5 hiomakone

Lue lisää

konetoimitukset