Machineryn Rally Experience -tapahtuma järjestettiin nyt toista kertaa

Machinery Rally Experience 2023

Tapahtumaan osallistui joukko Machineryn Hyundai Wia asiakkaita. Hymyistä päätellen tapahtuma oli onnistunut, eikä pieni sadekaan menoa haitannut.

Viime vuodelta tuttu Machineryn Rally Experience -tapahtuma järjestettiin viime viikolla toista kertaa yhdessä rallikuski Riku Tahkon kanssa. Valikoitu joukko Hyundai Wia työstökoneasiakkaitamme pääsi tapahtumassa kokemaan vauhdin hurmaa niin Rikun ralliauton kyydissä kuin myös itse ajaen. Ajopaikkana toimi Saukkolan EK, joka sijaitsee Topenossa.

”Haluamme tuottaa asiakkaillemme elämyksiä ja tämä oli todellakin elämys” – kommentoi Machineryn lastuavien koneiden myyjä Jukka Ilonen tapahtumaa.

Rallinhurmaa jo toista vuotta putkeen

Yhteistyö Riku Tahkon kanssa alkoi vuonna 2022. Riku Tahko toimii Hyundai lähettiläänä ja oli sen vuoksi luonnollinen yhteistyökumppani Machineryn metallintyöstökoneosastolle. Hyvien kokemusten ja palautteiden, niin asiakkaiden kuin oman henkilökunnan, perusteella yhteistyötä päätettiin jatkaa vuonna 2023. Seuraavaksi Riku Tahko tulee paikalle Machineryn Open House -tapahtumaan Ruutanakorventien toimipisteeseen Pirkkalaan. Open House järjestetään Alihankinta -messujen kanssa samaan aikaan 26.9.-28.9.2023. Ovet ovat auki joka päivä klo 8–17. Riku ralliautoineen on paikalla torstaina 28.9.

Lue lisää tulevasta tapahtumasta

Myynti

Juha Parri

Myynti - Lastuavat

040 181 7295

juha.parri@machinery.fi

Safandarley minicel robottisärmäyssolu ja piristeel
|

Piristeel Oy otti käyttöön Suomen ensimmäisen SafanDarley Mini Cell – särmäysrobottisolun

Lue lisää

konetoimitukset

| Voimantuotto

Toimitimme Puutarha Tahvoset Oy:lle Kubota RTV900 -huoltokoneeseen Kubota D902-E4B tehdasuuden vaihtomoottorin – Toimitus sujui mutkattomasti ilman koneen pitkää seisonta-aikaa

Lue lisää

konetoimitukset

Pertemet - Costa hiomakone
| Metallintyöstökoneet

Pertemet Oy:lle toimitettiin Costa Levigatrici MD5 hiomakone

Lue lisää

konetoimitukset