Machineryn Rally Experience -tapahtuma järjestettiin nyt toista kertaa

Machinery Rally Experience 2023

Tapahtumaan osallistui joukko Machineryn Hyundai Wia asiakkaita. Hymyistä päätellen tapahtuma oli onnistunut, eikä pieni sadekaan menoa haitannut.

Viime vuodelta tuttu Machineryn Rally Experience -tapahtuma järjestettiin viime viikolla toista kertaa yhdessä rallikuski Riku Tahkon kanssa. Valikoitu joukko Hyundai Wia työstökoneasiakkaitamme pääsi tapahtumassa kokemaan vauhdin hurmaa niin Rikun ralliauton kyydissä kuin myös itse ajaen. Ajopaikkana toimi Saukkolan EK, joka sijaitsee Topenossa.

”Haluamme tuottaa asiakkaillemme elämyksiä ja tämä oli todellakin elämys” – kommentoi Machineryn lastuavien koneiden myyjä Jukka Ilonen tapahtumaa.

Rallinhurmaa jo toista vuotta putkeen

Yhteistyö Riku Tahkon kanssa alkoi vuonna 2022. Riku Tahko toimii Hyundai lähettiläänä ja oli sen vuoksi luonnollinen yhteistyökumppani Machineryn metallintyöstökoneosastolle. Hyvien kokemusten ja palautteiden, niin asiakkaiden kuin oman henkilökunnan, perusteella yhteistyötä päätettiin jatkaa vuonna 2023. Seuraavaksi Riku Tahko tulee paikalle Machineryn Open House -tapahtumaan Ruutanakorventien toimipisteeseen Pirkkalaan. Open House järjestetään Alihankinta -messujen kanssa samaan aikaan 26.9.-28.9.2023. Ovet ovat auki joka päivä klo 8–17. Riku ralliautoineen on paikalla torstaina 28.9.

Lue lisää tulevasta tapahtumasta

Myynti

Jukka Ilonen

Myynti - Lastuavat

0447640304

jukka.ilonen@machinery.fi

Juha Parri

Myynti - Lastuavat
Tampere

0401817295 / 0201630460

juha.parri@machinery.fi

HNR-konepaja
| Sahat

HNR-Konepajalle asennettiin Meba PRO 300A vannesaha tehostamaan tuotantoa

Lue lisää

konetoimitukset

|

RPI Oy:lle toimitettu CIDAN Rapido -levyleikkuri

Lue lisää

konetoimitukset

| Metallintyöstökoneet

Tervetuloa Machinery Open House -tapahtumaan sekä osastollemme Alihankinta-messuille

Lue lisää

Metallintyöstö