Jouanel Industrielta kuitulaserleikkauskoneita ohutlevylle

Jouanel Industrie lanseerasi kesäkuussa uudet ohutlevylle tarkoitetut kuitulaserleikkauskoneet. Jouanel Laser 3-1000 ja 3-1500 kuitulaserleikkauskoneet tarjoavat ilmastointiosien ja peltieristysosien valmistukseen erinomaisen ratkaisun laadun, leikkausnopeuden, käyttökustannusten ja kannattavuuden suhteen.

Jouanel Laser 3-1000 ja 3-1500 kuitulaserleikkauskoneiden leikkausnopeus on kaksi kertaa nopeampi kuin perinteisillä plasmaleikkauskoneilla. Laserleikkauskoneen portaaliin integroitu lasersäteen suojausjärjestelmä mahdollistaa sen, että pöydän kaikki sivut ovat käytettävissä. Leikkauspöydälle pääsy kaikilta neljältä sivulta helpottaa suurten arkkien lastaamista, kelojen käyttöä ja jätteiden purkamista. Myös valmiit leikatut osat voidaan purkaa koneen leikkuun aikana. Savukaasujen poistojärjestelmä on integroitu leikkauspöydän sisään, joten kompakti kone on sovitettavissa lähes jokaiseen työtilaan.

Kuitulaserleikkauskoneet tehdään Ranskassa, mutta nLight laservirtalähteen tärkeimmät komponentit valmistetaan Suomessa!

Tutustu laserleikkauskoneiden ominaisuuksiin täältä, ja kysy lisää myynnistämme!

työntekijäesittely
| Rekrytointi

Työntekijäesittelyssä Anton Jokisalo

Lue lisää

Työntekijäesittelyt

| Särmäyspuristimet

Steelcomp Oy ottaa tuotantoon jo viidennen SafanDarleyn särmäyspuristimen

Lue lisää

konetoimitukset

| Metallintyöstökoneet

Machinery – Taitaja yhteistyökumppani jo vuosien ajan: Taitaja2022 -kisat käynnissä 16.5.-19.5.

Lue lisää

Metallintyöstö