Jouanel Industrielta kuitulaserleikkauskoneita ohutlevylle

Jouanel Industrie lanseerasi kesäkuussa uudet ohutlevylle tarkoitetut kuitulaserleikkauskoneet. Jouanel Laser 3-1000 ja 3-1500 kuitulaserleikkauskoneet tarjoavat ilmastointiosien ja peltieristysosien valmistukseen erinomaisen ratkaisun laadun, leikkausnopeuden, käyttökustannusten ja kannattavuuden suhteen.

Jouanel Laser 3-1000 ja 3-1500 kuitulaserleikkauskoneiden leikkausnopeus on kaksi kertaa nopeampi kuin perinteisillä plasmaleikkauskoneilla. Laserleikkauskoneen portaaliin integroitu lasersäteen suojausjärjestelmä mahdollistaa sen, että pöydän kaikki sivut ovat käytettävissä. Leikkauspöydälle pääsy kaikilta neljältä sivulta helpottaa suurten arkkien lastaamista, kelojen käyttöä ja jätteiden purkamista. Myös valmiit leikatut osat voidaan purkaa koneen leikkuun aikana. Savukaasujen poistojärjestelmä on integroitu leikkauspöydän sisään, joten kompakti kone on sovitettavissa lähes jokaiseen työtilaan.

Kuitulaserleikkauskoneet tehdään Ranskassa, mutta nLight laservirtalähteen tärkeimmät komponentit valmistetaan Suomessa!

 

KCM Kivihaka - Skyjack henkilönostin
| Rakennuskalusto

K-Citymarket Kivihaka otti käyttöön Skyjack SJ16E -henkilönostimen – Nostin mahdollistaa vaivattoman ja turvallisen tavan tehdä pieniä huoltotöitä myymälän puolella

Lue lisää

konetoimitukset

Mansen Mörinät 2024
| Rakennuskalusto

Olemme mukana Mansen Mörinöillä 12.4-13.4. / Tervetuloa Tampereen toimipisteeseemme!

Lue lisää

Rakentaminen

|

Muutoksia Machineryn Rakennuskalustoyksikössä

Lue lisää

Rakentaminen