Hyundai Wian metallintyöstökonehuollon koulutusviikko: tiivis tietopaketti täynnä asiaa

Metallintyöstökonehuollon ammattilaisemme Juha Parri ja Simo Parri osallistuivat huhtikuussa lastuavan työstön konevalmistajamme Hyundai Wian järjestämään huoltokoulutukseen Etelä-Koreassa. Koulutukseen osallistui Machineryn lisäksi edustajia Italiasta ja Norjasta. Osallistuimme koulutukseen ensimmäisen kerran koronan aiheuttaman tauon jälkeen. Hyundai Wia järjestää koulutuksia 2–4 kertaa vuodessa ja koulutuksen sisältöihin pääsee vaikuttamaan halutessaan etukäteen. Machinery osallistuu koulutuksiin säännöllisesti päätarkoituksenaan osaamisen kehittäminen ja uusiin konemalleihin tutustuminen.

Hyundai Wian koulutusviikko järjestettiin Technical Centerissä Etelä-Koreassa. Eriteemaisia koulutuksia järjestetään vuosittain 2-4 kertaa.

Viikon aikana käytiin läpi laajoja kokonaisuuksia niin koneistuskeskuksista kuin sorveistakin

Viikko alkoi koulutuksella, jonka aiheena oli pystykaraisten koneistuskeskusten KF-sarjan työkalunvaihtaja ja huoltotilat. Lisäksi käytiin läpi Renishaw GUI -käyttöjärjestelmän mahdollisuuksia työkalun – ja kappaleen mittaamiseen sekä Renishaw tool setterin ja proben asennusta. Fanuc PLC:hen ja koneiden sähköpuoleen keskityttiin päivän ajan. Viikko päättyi sorvien geometrian tarkistukseen ja Hyundai Wian huoltotiimin tapaamiseen.

”Paikan päällä saa parhaan tiedon suoraan koneen valmistajan parhaalta asiantuntijalta. On mukava myös päästä tapaamaan kasvotusten henkilöitä, joiden kanssa on tullut tehtyä yhteistyötä jo pitkään. Lisäksi paikallinen ruoka on erittäin hyvää.” – kommentoi Juha Parri.

Viikon aikana saatiin käytännön koulutusta niin koneistuskeskuksista kuin sorveistakin

”Oli hienoa päästä tutustumaan Hyundai Wian moderneihin tuotantotiloihin sekä päivittämään oma tietotaito entistä paremmalle tasolle. Erityisesti siistit ja hyvin organisoidut kasauslinjastot tekivät vaikutuksen.”- lisää Simo Parri

Machinery Hyundai Wian edustaja jo vuodesta 2005 lähtien

Machinery on edustanut Hyundai Wian työstökoneita Suomessa jo vuodesta 2005 lähtien ja tänä aikana yhteistyö heidän kanssaan on syventynyt. Myös asiakkaiden on mahdollista päästä katsomaan koneita suoraan tehtaalle joko Etelä-Koreaan tai Saksassa sijaitsevaan näyttelytila Tech Cubeen.

Myynti

Juha Parri

Myynti - Lastuavat

040 181 7295

juha.parri@machinery.fi

Safandarley minicel robottisärmäyssolu ja piristeel
|

Piristeel Oy otti käyttöön Suomen ensimmäisen SafanDarley Mini Cell – särmäysrobottisolun

Lue lisää

konetoimitukset

| Voimantuotto

Toimitimme Puutarha Tahvoset Oy:lle Kubota RTV900 -huoltokoneeseen Kubota D902-E4B tehdasuuden vaihtomoottorin – Toimitus sujui mutkattomasti ilman koneen pitkää seisonta-aikaa

Lue lisää

konetoimitukset

Pertemet - Costa hiomakone
| Metallintyöstökoneet

Pertemet Oy:lle toimitettiin Costa Levigatrici MD5 hiomakone

Lue lisää

konetoimitukset