Asiakascase: Scansolo ratkaisi rallikuski Riku Tahkon pulman – Katso video!

Scansolo koneistaa Hyundai Wian koneilla vaativatkin kappaleet sekä siinä sivussa myös yksittäisen työkalun ralliautoon

Hyundai-rallilähettiläs ja rallikuski Riku Tahko vieraili kesäkuussa Scansololla valmistuttamassa ralliautonsa huoltoon tarvittavan työkalun. Scansololta työkalun koneistus onnistui mallinnuksesta työstöön käden käänteessä.

Katso alla olevalta videolta, miten näppärästi uuden työkalun valmistus Machineryn toimittamilla Hyundai Wian työstökoneilla sujuu Scansololta!


 

Koneistusta vuosien ammattitaidolla

Oy Scansolo Ab on vuonna 1992 perustettu, Vöyrissä toimiva kone- ja metalliteollisuuden alihankkija. Sen palveluihin kuuluvat CNC-sorvaus, jyrsintä, hitsaus sekä kokoonpano. Scansolo on saanut alkunsa edesmenneen Ari-Pekka Bergendahlin tarjoamista koneistus- ja hitsauspalveluista. Vuosien varrella yrityksen ja asiakkaiden välille on syntynyt pitkät perinteet yhteisestä tuotekehityksestä. Yksi Scansolon tärkeimmistä toimintaperiaatteista on, että valmistetut kappaleet vastaavat sitä, mitä on tilattu ja, että toimitus tapahtuu ajallaan, siten kuin on sovittu.

Scansolon menestyksen takana osaavan ja ammattitaitoisen henkilökunnan lisäksi, on myös laadukas konekanta, joka on alalla merkittävä kilpailuetu. Scansolo investoikin vuosittain uusiin koneisiin. Scansolon toimitusjohtajan, Markku Rinnaston mukaan Hyundain koneet ovat vuosien saatossa osoittautuneet hyväksi valinnaksi niiden tarkkuuden, kestävyyden, nopeuden sekä heille sopivan hinta-laatusuhteen takia. Scansolo onkin poikkeuksellisen merkkiuskollinen ja Machineryn toimittamia Hyundain koneita Scansololta löytyykin jo useita.

Lue lisää Scansolosta täällä.

Scansolo

Hyundai Wia -työstökoneet Machineryltä

Hyundai Wia on luokiteltu Korean parhaaksi työstökoneiden valmistajaksi vuodesta 2000 ja se jatkaa asemansa vakiinnuttamista maailmanlaajuisesti kehittämällä pysty- ja vaakakeskuksia sekä CNC-sorveja, jotka ylittävät asiakkaiden odotukset. Machineryn laajasta valikoimasta löydät Hyundai Wian avarruskoneet, karusellisorvit, koneistuskeskukset sekä sorvit.

Tutustu Hyundai Wia -työstökoneiden valikoimaan täällä.

Myynti

Kalle Louhimo

Toimialajohtaja, Myynti - levytyö ja lastuavat

0401363538

kalle.louhimo@machinery.fi

Jukka Ilonen

Myynti - Lastuavat

0447640304

jukka.ilonen@machinery.fi

Myynnin yhteystiedot
tsurumi-pumput
|

Tsurumi-pumpuista apua tulviin!

Lue lisää

Rakentaminen

Moottoriasentaja
| Rekrytointi

Haussa Dieselmoottoriasentaja

Lue lisää

Rekrytointi

Vaihteistohuolto Allison
| Rekrytointi

Haussa Automaattivaihteistojen asentaja

Lue lisää

Rekrytointi