Tarjouspyyntö

DAVI MCB 4-telainen levymankeli

DAVI MCB levymankeli on tarkoitettu paksummille levyille ja leveyksillä kaksi-kuusi metriä. Kone on tarkka, helppokäyttöinen ja nopea (levyn nopeus jopa kuusi m/min) ja on luokassaan paras malli markkinolla.

MCB levynpyöristyskoneen ominaisuudet ovat tunnettuja monista sovellutuksista. Kone voi automaattisesti esitaivuttaa levyn lyhyimmällä mahdollisella suoralla osuudella. MCB:llä voidaan taivuttaa vaippa ilman levyn siirtämistä tai kääntöä joka vaaditaan muissa kone konstruktioissa taivutettaessa paksuja levyjä. Toisin kuin 3-telaiset mallit kone ei vaadi erillistä esitaivutusta.

Toinen etu MCB koneella on että sylinteri vaippa voidaan tehdä yhdellä kierrolla valmiiksi asti. Käyttäjän tarvitsee vain puristaa alatela kiinni ja suorittaa taivutus, kun esim. 3-telaisessa koneessa tulee telojen asemaa muuttaa koko ajan taivutuksen aikana. MCB koneen suunnittelu on tehty automaattisen tuotantolinjan pohjalta, jo peruskoneeseen sisältyy ohjelmoitava, graafisella nätöllä varustettu ohjaus johon telojen asema voidaan tallettaa muistiin. Perusohjauksella pystytään ajamaan ohjelmia. MCB koneet voidaan varustaa tehokkaalla CNC ohjauksella myös jälkikäteen. CNC ohjaus on maailmanlaajuisesti tunnustettu tehokkaaksi ja teknologialtaan parhaaksi 4-telaisen ohjaukseksi. DAVI MCB kone varustettuna CNC ohjauksella tekee koneesta automaattisen taivutus solun, jonka kapasiteetti on suuri.

Toinen MCB levymankelin suunnittelun etu on materiaalin helppo ja nopea siirto vaakasuoraan koneeseen. MCB kone voidaan varustaa syöttöpöydällä, levyn lataus asemalla ja syöttölaitteella sekä purku ejektorilla. MCB koneesta voidaan tehdä automaattinen taivutus solu jonka kapasiteetti ja nopeus on suuri. Kaikki MCB sarjan koneet on varustettu säköisellä telojen yhdensuuntaisuuden valvonta ohjelmalla joka korvaa vanhan mekaanisen vääntövarren. Koneisiin sisältyy DAVI patentoimat käyttöä helpottavat teknologiat kuten PSG, PLT EST ja “Roll by Wire”. Näiden DAVi:n kehittämien patenttien takana on kaikkia DAVI tuotteita koskeva helppokäyttöisyys, ohjelmoitivissa oleva ja käyttäjää helpottava teknologia tukemaan kilpailussa tuottavuuden kasvattamiseeen,

Kiinnostuitko DAVI MCB levymankeleista? Ota yhteyttä myyntiimme ja kysy lisää. Asiantuntijamme auttavat sinua mielellään oikean levymankelin valinnassa!

Tarjouspyyntö
Materiaalin paksuus
26-50mm
81-100mm
151-200mm
> 300mm

Myynti

Kalle Louhimo

Toimialajohtaja, Myynti - levytyö ja lastuavat

0401363538

kalle.louhimo@machinery.fi

Petri Halme

Myynti - Levytyö

0405515666

petri.halme@machinery.fi

Kaikki yhteystiedot
|

DAVI:n uusi iRoll eXtreme-ohjausjärjestelmä julki

Lue lisää

Metallintyöstö

| Levytyökoneet

Ferrum Steel Oy:lle toimitettu Davi MCB F30 mankeli

Lue lisää

konetoimitukset

|

Suomalainen raskas levytyö on selvinnyt haasteista ennenkin — salaisuus on muuntautumiskyky ja osaaminen

Lue lisää

Metallintyöstö