Tarjouspyyntö

Beka-Mak BMSY 810 C puoliautomaattinen vannesaha metallille

Beka-Mak BMSY 810 C  on puoliautomaattinen suoraan sahaava vannesaha. Vannesaha soveltuu erinomaisesti metallin työstämiseen.

Beka-Mak BMSY 810 C vannesahan maksimi katkaisukapasiteetti

90° 810 mm 850 x 810 mm 810 x 810 mm

 

Sahan kuvaus

Beka-Mak BMSY 810 C on järeä kaksipilarinen eli pystyjohteinen hydraulivannesaha.

Sahakaari laskee ja nousee hydraulisesti, syöttönopeus sekä terä nopeus säädettävissä portaattomasti paneelista.

Terä laskee pikaliikkeellä alas ja ennen kuin se kohtaa materiaalin, vaihtuu nopeus automaattisesti säädetylle katkaisunopeudelle.

Katkaisun jälkeen sahakaari nousee ylös automaattisesti säädettyyn korkeuteen asti-Optinen katkaisukorkeuden säätö järjestelmä, terä pysähtyy ja puristin aukeaa.

Teräohjainarmi (laakerit ja kovametallipalat) on synkronoitu täysi-iskuiseen hydraulipuristimeen, takaa aina tarkan tuen terälle mahdollisimman lähellä katkaisu kohtaa.

Sahassa vakiona myös 1,2 metrin teräsrullarata, hydromekaaninen terän kiristys, katkaisupaineen säätö järjestelmä sekä synkronoitu lastuharja.

Lisävarusteina sahaan saatavana: lastunkuljetin, hydraulinen terän kiristys ja nippu-puristin, ILC sumuvoitelija, laservalo katkaisulinjalle sekä materiaalipuristimen molemmin puolin terää, jolloin puristus myös katkaistussa kappaleessa on jäysteettömämpi katkaisujälki sekä rullaradat ja mittavasteet.

 

Tarjouspyyntö
Terämoottori 4 kW
Teräkoko 3200 x 41 x 1,3 mm
Teränopeus 20-100 m/min
Sahan mitat 3900 x 1200 x 2350 mm
Sahan paino 3080 kg
 

Myynti