Tarjouspyyntö

Beka-Mak BMSY 560 C puoliautomaattinen vannesaha metallille

Beka-Mak BMSY 560 C on puoliautomaattinen suoraan sahaava vannesaha. Vannesaha soveltuu erinomaisesti metallin työstämiseen.

Beka-Mak BMSY 560 C vannesahan maksimi katkaisukapasiteetti

90° 560 mm 750 x 560 mm 560 x 560 mm

 

Sahan kuvaus

Beka-Mak BMSY 560 C on järeä kaksipilarinen eli pystyjohteinen hydraulivannesaha.

Vannesahan sahakaari laskee ja nousee hydraulisesti, syöttönopeus sekä terä nopeus säädettävissä portaattomasti paneelista.

Terä laskee pikaliikkeellä alas ja ennen kuin se kohtaa materiaalin, vaihtuu nopeus automaattisesti säädetylle katkaisunopeudelle.

Katkaisun jälkeen sahakaari nousee ylös automaattisesti säädettyyn korkeuteen asti. Optinen katkaisukorkeuden säätö järjestelmä, terä pysähtyy ja puristin aukeaa.

Teräohjainarmi (laakerit ja kovametallipalat) on synkronoitu täysi-iskuiseen hydraulipuristimeen, takaa aina tarkan tuen terälle mahdollisimman lähellä katkaisu kohtaa.

Sahassa on vakiona myös 1,2 metrin teräsrullarata, hydromekaaninen terän kiristys, katkaisupaineen säätö järjestelmä sekä synkronoitu lastuharja.

Lisävarusteina sahaan saatavana: lastunkuljetin, hydraulinen terän kiristys ja nippu-puristin, ILC sumuvoitelija, laservalo katkaisulinjalle sekä materiaalipuristimen molemmin puolin terää jolloin puristus myös katkaistussa kappaleessa on jäysteettömämpi katkaisujälki sekä rullaradat ja mittavasteet.

Tarjouspyyntö
Terämoottori 4 kW
Teräkoko 6000 x 41 x 1,3 mm
Teränopeus 20-100 m/min
Sahan mitat 3400 x 1000 x 2050 mm
Sahan paino 2045 kg

Myynti