Tarjouspyyntö

Hanwha XM – pitkäsorvausautomaatit

Pitkän linjan työstökonevalmistajan Hanwhan XM-sarjan pitkäsorvausautomaatit ovat laadukkaita, tarkkoja sekä monipuolisia pitkäsorvausautomaatteja, jotka ovat erikoistuneet hammaslääketiedemarkkinoiden vaatimuksiin eli hankalasti koneistettavien (titaani) aineiden koneistamiseen. XM-pitkäsorvausautomaatteihin kuuluu XM20-konesarja.

Katso tästä kaikki Hanwhan pitkäsorvausautomaatit

Hanwha XM 20 konesarjan pitkäsorvausautomaatit – suunniteltu vastaamaan erityisesti hammaslääketieteen markkinoiden vaatimuksiin

XM20 sarjan koneissa on tehokas 2,5 kW:n pyörivien työkalujen moottori ja Fanuc 32iB plus ohjaus. Koneessa on tehokas Y2 -takatyökalupidin (9 000 rpm) vastakaralle sekä B-akseli mahdollisuus (manuaalinen tai automaattinen). XM-sarjan pitkäsorvausautomaatteihin on saatavilla useita erilaisia työkaluvariaatioita. Koneet on suunniteltu käyttäjäystävällisiksi rakenteensa puolesta. Lisäksi XM20-koneessa on matalampi energian kulutus kuin muissa saman kokoluokan vastaavissa pitkäsorvausautomaateissa. Koneen akseli kapasiteetti on Ø20 mm, optiona saatavilla Ø25 mm.

Hanwha XM - työkalulayout

Kuvassa XM perustyökalu-layout

Tekniset tiedot:

  • Fanuc 32i-B Plus ohjauksella
  • 10 000 rpm pääkara ja apukara
  • Tehokas pyörivien työkalujen moottori 2.5 kW, 6000 rpm
  • Lyhyemmän tukiholkin ansiosta lyhyempi jäännöspala (40 mm lyhyempi kuin XV20 ja XD20 III koneissa. 10 mm lyhyempi kuin XD20II ja XE 20 koneissa.)

Kiinnostuitko Hanwhan XM – sarjan pitkäsorvausautomaateista? Ota yhteyttä myyntiimme ja kysy lisää.

Katso tästä muut pitkäsorvausautomaatit

 

 

 

Myynti

Juha Parri

Myynti - Lastuavat

040 181 7295

juha.parri@machinery.fi

Simo Rantanen Simo Rantanen

Myynti - Lastuavat

044 775 4424

simo.rantanen@machinery.fi

Kaikki yhteystiedot