Karusellisorvit

Karusellisorvi edustuksemme ovat Hyundai-Wia:n sarjatuotantona valmistamat vakiokoneet sekä espanjalaisen huipputeknologiaan ja räätälöityihin asiakaskohtaisiin  ratkaisuihin perustuvat GMTK:n karusellisorvit.

Kokoluokkia löytyy 1–4, ja karusellisorvit ovat saatavilla sekä yksi- että kaksipylväsmalleina. Mallikohtaisesti tuotteisiin saa muun muassa pyöriviä työkaluja ja karaläpijäädytystä. Koneet voidaan varustella asiakkaan koneistustarpeita vastaavilla moottoritehoilla ja varusteilla.  

Hyundai-Wian tuoteohjelmaan kuuluu myös pysty- ja karusellisorveja. Pienemmät pystysorvit on varustettu revolverilla ja isommissa työkalu vaihdetaan makasiinista. 

Hyundai-Wia karusellisorvi

Espanjalainen päämiehemme GMTK valmistaa karusellisorveja suurta tuottavuutta ja tehokkuutta vaativiin kohteisiin. Valmistajan tavoitteena on aina ylittää asiakkaan odotukset valmistamiensa koneiden tarkkuudessa, tehokkuudessa, käytettävyydessä ja luotettavuudessa. Kokoluokat VR1.6 – VR6.3. 

Muista myös Hyundai-Wian Saksan varasto: yli 150 lastuavan työstön konetta valmiina nopeaan toimitukseen! Kysy lisää myynnistä!