Tarjouspyyntö

Chevalier tasohiomakoneet

Chevalier tasohiomakone

Chevalier valmistaa useita erityyppisiä tasohiomakoneita, joissa on erittäin kestävä mekaaninen vakaus ja siten Chevalierin hiomakoneet ovat oiva valinta tarkkoihin hiomatöihin. Tässä alla saatavissa olevista malleista vain osa: 

FSG-618M on käsikäyttöinen hiomakone, jossa on hammashihnalla välitetty pöydän pituusliike ja mekaaniset, vaimennuksella varustetut pituusliikkeen rajat. Pituusliike lineaarirullajohteilla ja poikkiliike automaattisesti voidelluilla V-johteilla 

FSG-2A618, 2A818, 2A1224 sarjan koneissa on hydraulinen pöydän pituusliike lineaarijohteita pitkin ja moottoroitu poikkiliike automaattivoidelluilla V-johteilla. Pituusliikkeen pituus on säädettävä induktiivisilla rajoilla. Pystyliike mekaanisesti säädettävä, käsikäyttöinen. 

FSG-3A818, FSG-3A1224 3-akselisissa automaatti sarjan koneissa on hydraulinen pöydän pituusliike lineaarijohteita pitkin ja moottoroitu poikkiliike automaattivoidelluilla V-johteilla. Pituusliikkeellä säädettävät induktiiviset rajat. Micro-feed laite tarkkaan pystyliike Y-akselin säätöön ohjelmoitavalla logiikalla. 

FSG-1224ADIV, 1632ADIV, 1640ADIV 3-akselinen täysautomaattinen ohjelmoitava tasohiomakone tasojen ja urien hiontaan. In-Machine Dynamic tasapainotus ja portaaton karanopeus vakiona. Touch screen näyttö. Automaattinen laikan timantointi ja kompensointi mahdollisuus lisävarusteena.  

Ota yhteyttä myyntiin ja kysy lisää!

Tarjouspyyntö

Myynti

Kalle Louhimo

Myyntijohtaja, Myynti - levytyö

0401363538

kalle.louhimo@machinery.fi

Jukka Ilonen

Myynti - Lastuavat

0447640304

jukka.ilonen@machinery.fi

Kaikki yhteystiedot