Kompaktit vaunukompressorit 2-5 m3/min

Doosan kompaktit vaunukompressorit

Monikäyttöinen 1-akselinen siirrettävä vaunukompressorisarja, jonka paineilmantuotto on 2.5–5.0 m3/min ja painealue 7.0–14.0 Bar. Tyypillisiä käyttökohteita tämän kokoluokan vaunukompressorille ovat mm. kaapelin puhallus, kuitupuhallus, teiden maalaustyöt, ruiskubetonointi, piikausvasaratyöt maksimissaan kahdella 40 kg paineilmavasaralla, kevyet puhallus- ja puhdistustyöt jne.

Moderni ja käytännöllinen

Vähäpäästöisiin EU Stage V päästömääräykset täyttäviin vaunukompressoreihin ruostumaton ja iskunkestävä polymeerikuomu on vakiovarusteena. Polymeerikuomun myötä vaunukompressorin ulkonäkö on moderni ja se kestää muuttumattomana kovemmassakin käytössä. Kompaktit vaunukompressorit ovat saatavana myös ilman trailerialustaa, mikäli vaunukompressori halutaan asentaa kiinteästi esimerkiksi kuorma-auton lavalle tai suoraan työkoneeseen.

Kevyt mutta vahva

Vaunukompressorin paino jää alle 750 kg:n, jolloin sitä voidaan hinata myös pienemmillä henkilöautoilla. Vaunukompressorin runko on kuitenkin vahva ja sitä voi siirrellä työmaalla nostolenkistä, vaikka kaivinkoneella.

Vaunukompressori

Monipuolinen

Vaunukompressori voidaan varustella juuri haluamillasi varusteilla. Saatavavana on suuri valikoima optiota valittavaksesi: Säädettävä tai kiinteä vetoaisa, jarrullinen tai jarruton traileri, eri värivaihtoehtoja, paineilman jäähdytin, vedenerotus tai jopa suodatus. Kylmäkäynnistyksen apulaitteet, polttoainetta säästävä ECOmizer toiminto, öljyäjä, 6 kVA (230/400V) generaattori, jne.

Vähäpäästöinen

Vähäpäästöiset Doosan Stage V dieselkompressorit ovat aikaisempia malleja ympäristöystävällisempiä mutta myös helppohuoltoisia.

Uudet Japanissa valmistetut Yanmar dieselmoottorit ovat tunnettuja korkeasta laadustaan sekä kestävyydestään. Moottoreiden alhaiset päästöt ovat saavutettu passiivisella dieselpartikkelisuodattimella, joka ei vaadi käyttäjältä huoltoa. Dieselpartikkelisuodatin poistaa pakokaasuista näkyvän tumman noen, joka on tyypillinen vanhemmille dieselmoottoreille.

Mallisto

Malli 7/25 7/45 7/55 14/35
Tuotto (m3/min) 2.5 4.0 5.0 3.0
Paine (Bar) 7 7 7 14
Päästöluokka EU Stage V
Dieselmoottori Yanmar 3TNV76 Yanmar 3TNV88 Yanmar 4TNV88 Yanmar 4TNV88
Teho (kW) 18.9 27.5 35.5 35.5

Doosan Portable Power on yli 100-vuotias laitevalmistaja, jonka pitkä historia näkyy tuotteiden laadussa, suunnittelussa sekä vertaansa vailla olevassa asiakaspalvelussa. Doosan Portable
Powerin tuoteperheeseen kuuluu teollisuuskompressoreita, generaattoreita sekä työmaavalaisuun tarkoitettuja tuotteita. Machinery Oy toimii Doosan Portable Powerin Suomen maahantuojana omalla yli 100-vuotiaalla kokemuksellaan ja ammattitaidollaan. Nämä yhdistettynä moottorimaahantuojan asemaan takaavat asiakkaille täydellisen palvelun niin myynnin, huollon kuin teknisen tuen osa-alueilla.

Siirrettävät rakennuskompressorit tuottaa paineilmaa kaikenlaisille paineilmasovelluksille. Rakennuskompressorit voidaan siirtää helposti työmaalle jopa henkilöautolla ja niiden liikuttelu työmaalla on vaivatonta keveyden ja pienen koon ansiosta. Doosan vaunukompressorit on suunniteltu ja tehty kestämään pitkää ja raskasta käyttöä sekä varmistamaan maksimaalinen hyöty käyttäjälleen. Kaikissa malleissa on galvanoitu kotelointi, joka takaa äärimmäisen suojan korroosiota vastaan kaikissa käyttöympäristöissä. Tutustu myös keskisuurten ja suurten vaunukompressoriemme valikoimaan.

Ota yhteyttä myyntiin ja kysy lisää!

Stage 3 vaunukompressori

Stage 3A päästöhyväksytyt vaunukompressorit

  Machinery Oy:llä on vielä varastoissaan edellisen päästöluokan vaunukompressoreja, joita saa asettaa vielä markkinoille. Kyseiset vaunukompressorit ovat tehdas uusia ja käyttämättömiä mutta niiden dieselmoottorit ovat valmistettu ennen lainsäädännön…

Lue lisää
Stage 5 vaunukompresssorit

Stage 5 päästöhyväksytyt vaunukompressorit

Vähäpäästöiset Doosan Stage 5 vaunukompressorit ovat aikaisempia malleja ympäristöystävällisempiä mutta myös helppohuoltoisia. Uudet Japanissa valmistetut Yanmar dieselmoottorit ovat tunnettuja korkeasta laadustaan sekä kestävyydestään. Moottoreiden alhaiset päästöt ovat saavutettu passiivisella dieselpartikkelisuodattimella,…

Lue lisää

Myynti

Eurosafety
| Generaattorit ja varavoima

Olemme mukana EuroSafety -messuilla – Löydät meidät osastolta A800!

Lue lisää

Tapahtumat

varavoima
| Generaattorit ja varavoima

Machinery mukana Lippulaivan kauppakeskus -hankkeessa varavoimaurakoitsijana

Lue lisää

konetoimitukset

| Varavoima

Nykytaiteen museo Kiasma saa turvaa uudesta varavoimakoneesta

Lue lisää

konetoimitukset

| Generaattorit ja varavoima

SDMO:n varavoimakoneesta turvaa Sonkajärven koulutuskeskukseen

Lue lisää

konetoimitukset

| Generaattorit ja varavoima

Machinery Oy on uusi Doosan dieselkompressoreiden edustaja Suomessa

Lue lisää

Tiedote

| Generaattorit ja varavoima

Alajärven paloasemalle toimitettu SDMO varavoimakone

Lue lisää

konetoimitukset

| Moottorit

Kewatecin alumiiniveneet saivat voimanlähteekseen Cummins-moottorit – Helsingin pelastuslaitos toimii nyt merellä entistä taloudellisemmin

Lue lisää

konetoimitukset

|

Vuoden 2020 lopussa uusina sopimushuoltokumppaneina on aloittanut SRH Service Oy sekä MainServ Oy

Lue lisää

Moottorit

Machineryn varavoimatiimi
| Generaattorit ja varavoima

Varavoima toimii, kun tarve on suurin – moniulotteinen järjestelmä vaatii paljon niin suunnittelulta kuin huolloltakin

Lue lisää

Varavoima