Tarjouspyyntö

Doosan 12/205 vaunukompressori

Vaunukompressori

Tuotto: 20.0 m3/min

Paine: 12.1 Bar

12/125 kompressori on osa Doosanin isoimpien keskisuurten siirrettävien vaunukompressorin sarjaa. 12/205 jakaa saman ”tehty käytettäväksi” suunnitteluajatuksen muiden Doosan vaunukompressoreiden kanssa – nämä mallit tarjoavat parhaan mahdollisen kestävyyden, tuoton sekä huollettavuuden.

Ilmantuotto 20.0 m³/min asti, sekä paine 12.1 bar. 12/205 on suunniteltu käytettäväksi vuokraamoissa, teollisuudessa, rakennustöillä sekä kaivostoiminnassa. Lisäksi 12/205 alusta sisältää ylivuotokaukalon nesteille vakiovarusteena suojelemaan ympäristöä sekä erityisesti suunnitellun ja sijoitetun polttoainetankin, joka minimoi ylivuotoriskin tankkausvaiheessa.

Uusi 12/205 on varustettu Cummins B6.7 6-sylinterisellä dieselmoottorilla, joka tarjoaa polttoainetaloudellisuutta, helppoa huollettavuutta ja luotettavuutta. Dieselmoottorin teho on 209 kW kierrosluvulla 2000 rpm.

12/205 kompressorin modulaarinen suunnittelu mahdollistaa optio-osien lisäämisen helposti ja vaivattomasti, joilla kompressori saadaan räätälöityä erityiskäyttöihin, kuten esimerkiksi välijäähdyttimen ja vedenerottimen asennus puhalluskäyttöön. Optio-osat voidaan asentaa konetta tilattaessa, tai tilata ja asentaa jälkikäteen. Lisävarusteena saatava pakoputkiston kipinän sammutin on tärkeä turvallisuusvaruste palovaarallisissa ympäristöissä toimittaessa. Optiona mahdollista asentaa myös moottorin imuilman suojaläppä, joka estää syttyvien kaasujen pääsemisen moottoriin aiheuttaen moottorin menemisen ylikierroksille. Muita lisävarusteita ovat valot, kylmäkäynnistystä avustavat lisälaitteet, Polttoaineen kulutusta laskeva ECOmizer toiminto, rengaskiilat, Dual mode- kytkin sekä hälytysmajakka matalan polttoainemäärän ilmaisemiseen.

Levälleen avautuvat ovet sekä keskitetyt laskuputket nesteille takaavat helpon ja nopean huoltamisen. Kaikki koneen osa-alueet ovat suunniteltu helppoja ja nopeita tarkastuksia, huoltoja sekä korjauksia silmällä pitäen. Tätä ajatusta tukevat mm. irrotettava takapaneeli, jolloin jäähdyttimet ovat helposti käsiteltävissä, lisäksi koneen sisällä on hyvin tilaa työkaluille ym. tarvikkeille. Komponenttien huoltoväliä on pidennetty, jolloin käyttöaika on saatu maksimoitua ja huoltokuluja vähennettyä.

Lue lisää esitteestä tai ota yhteyttä myyntiin ja kysy lisää!

Tarjouspyyntö

Myynti