Doosan kompressorit

Doosan Portable Power tarjoaa laajan valikoiman liikuteltavia teollisuuskompressoreita. Doosan Portable Powerin kompressorivalikoimasta löytyy markkinoiden monipuolisimmat vaihtoehdot, joista löydätte sopivan koneen jokaiseen käyttökohteeseen. Sopivan koneen valintaan vaikuttaa eniten kompressorin tarjoama ilmantuotto sekä ilmanpaine. Doosan Portable Powerin kompressorivalikoima kattaa laitteet 2 m3/min – 45 m3/min ja 7 bar – 25,5 bar.

Doosan Portable Powerin teollisuuskompressoreista löytyy kaikki ominaisuudet, mitä kompressorilta vaaditaan. Laitteet on suunniteltu ja muotoiltu optimaalisesti takaamaan erinomainen suorituskyky ja käytettävyys. Doosan kompressorit takaavat erinomaisen käytettävyyden ja tuoton haastavimmissakin käyttöympäristöissä.

Doosan on markkinajohtaja liikuteltavien teollisuuskompressoreiden alalla. Tuotteet tarjoavat loistavan suorituskyvyn minimoiduilla huoltoseisakeilla. Doosan Portable Power kompressoreissa yhdistyy korkea laatu, kestävyys, tuottavuus sekä huoltoystävällisyys.

 

Doosan kompressoreiden huolto

Machinery Oy tarjoaa kompressorin kaikkien komponenttien huolto- ja korjauspalveluja maahantuojan ammattitaidolla. Huolto-organisaatiomme palveluihin sisältyvät niin tekninen tuki, tuote- ja huoltokoulutukset kuin takuukäsittelytkin.

Dieselmoottori on kompressorin suurin ja kriittisin huoltoa vaativa kokonaisuus. Moottorimaahantuojan roolissa Machinery Oy pystyy tarjoamaan ylivoimaisesti parhaan ja nopeimman huolto- ja varaosapalvelun kompressorin dieselmoottorille, kaikissa tilanteissa. Tämä yhdistettynä maahantuojan rooliin kompressorien osalta takaa laitteelle ensiluokkaisen ja markkinoiden parhaan tuen koko laitteen elinkaaren ajalle.

Kompressorin toimintakyvyn takaamiseksi dieselmoottori on huollettava, ja tässäkin Machinery Oy tarjoaa erinomaisen huolto- ja varaosapalvelun moottorimaahantuojan ammattitaidolla, saman katon alta. Kaikki moottorivaraosat ovat alkuperäisiä varaosia valmistajan täydellä takuulla. Enää varaosia ei tarvitse etsiä monesta paikasta, vaan saat helposti täyden palvelun koko koneeseen, koko elinkaaren ajalle.

 

Kompaktit kompressorit 2-5 m3/min

Kompaktit kompressorit soveltuvat erinomaisesti kevyeen ja keskiraskaaseen purkutyöhön, rakennustyömaille sekä puhdistus- ja puhallustöihin. Kompressorit ovat helppokäyttöisiä, huoltoystävällisiä sekä kompakteja kooltaan, jolloin niiden siirtely ja sijoittelu työmailla ym. on helppoa ja…

Lue lisää

Keskisuuret kompressorit 5,3-20m3/min

Keskisuuret kompressorit soveltuvat erinomaisesti kevyeen ja keskiraskaaseen purkutyöhön, rakennustyömaille sekä puhdistus- ja puhallustöihin. Kompressorit ovat helppokäyttöisiä, huoltoystävällisiä sekä kompakteja kooltaan, jolloin niiden siirtely ja sijoittelu työmailla ym. on helppoa ja…

Lue lisää

Suurkompressorit 21-45 m3/min

Suurkompressoreissa yhdistyy luja rakenne ja huoltoystävällisyys taatakseen pitkän käyttöiän sekä parhaan mahdollisen tuoton sijoituksellesi. Kompressoreissa on tarkkaan optimoidut ominaisuudet: entistäkin kestävämpi runko sekä vertaansa vailla oleva pääsy huoltokohteisiin, jonka avulla…

Lue lisää

Myynti

Arto Orjo

Myyntipäällikkö
Kubota

0201630340

arto.orjo@machinery.fi

Kaikki yhteystiedot

Toimittajamme

Eurosafety
| Generaattorit ja varavoima

Olemme mukana EuroSafety -messuilla – Löydät meidät osastolta A800!

Lue lisää

Tapahtumat

| Maanrakentaminen

MAXPO TULEE TAAS: Löydät meidät osastolta A99

Lue lisää

Rakentaminen

varavoima
| Generaattorit ja varavoima

Machinery mukana Lippulaivan kauppakeskus -hankkeessa varavoimaurakoitsijana

Lue lisää

konetoimitukset