Cummins B4.5 Power Pack

Cummins B4.5 Power Packin sydämenä on Cummins EU Stage V moottori. Stage V moottorin parantuneet suorituskyky- ja käyttöominaisuudet, luotettavuus ja pelkistetyt rakenteet takaavat kustannustehokkaan ja toimivan kokonaisuuden. EU Stage V moottorit tuottavat enemmän vähemmällä koneenrakentajille ja koneen loppukäyttäjille.
Moottorit tehoalueella 75-320 kW tuottavat keskimäärin 20% enemmän vääntöä ja 10% enemmän tehoa edellisen version nähden. Cummins EU Stage V power unit tarjoaa suuren tehotiheyden lisäksi kustannustehokkaan asennuksen sekä “Downsizing” mahdollisuuden.

More with less eli enemmän vähemmällä tarkoittaa myös yksinkertaisempaa tuoterakennetta. Cumminsin viimeisin Single Module TM pakokaasujen jälkikäsittelyjärjestelmä on 50% ulkomitoiltaan ja jopa 30% painoltaan pienempi, kuin edellisen päästönormin mukainen DPF/SCR laitteisto. Tehokkaampi NOx (Typen oksidien) pelkistys on mahdollistanut EGR (Pakokaasujen uudelleenkierrätys) järjestelmän poistamisen F3.8, B4.5, B6.7,
L9 sekä X12 moottoreista.

Edellisten lisäksi koneenvalmistajalla on mahdollisuus hyödyntää moottorin start/stop-ominaisuutta, jonka avulla polttoainetaloutta on mahdollisuus parantaa jopa 15% pienentämällä käyttökuluja sekä näin ollen korottamalla koneen jälleenmyyntiarvoa.

Kysy lisää myynnistämme! Ja etsitään yhdessä juuri Sinun tarpeisiisi sopiva ratkaisu!

Tekniset tiedot

Kuutiotilavuus 4.5 L
Tehoalue 90-149 kW / 120-200 hp
Vääntömomentti 780 Nm Max.
Päästöluokka EU Stage V
EPA Tier 4 Final
Tuoteteknologiat Single Module™ DPF/SCR Hukkaportillinen turboahdin
Mitat 1637(P) x 1400(L) x 1407mm (K)

Huolto ja varaosat