Meiltä saat nyt Zyfran tarjoaman laajan valikoiman teknologisia ratkaisuja yrityksesi toiminnan kehittämiseen ja seurantaan. Esimerkiksi AI & IIOT koneiden ja henkilökunnan seurantaan, kaivostoimintaan, ennakoivaan analytiikkaan, kaivoslaivaston hallintaan ja seurantaan. Heidän teknologiansa mahdollistaa sinun yrityksesi työpajojen tehokkuuden parantamisen 15-20 prosentilla. Tällä hetkellä maailmassa on yli 250 yritystä, jotka on varustettu ZYFRA:n teknologisilla ratkaisulla.

Zyfra:n yksinoikeudella valmistettu ja patentoitu MDCplus on reaaliaikainen koneiden seuranta- ja valmistustietojen (MDC) tiedonkeruujärjestelmä,jonka avulla asiakkaat voivat yhdistää monenlaisia CNC-koneita yhteen verkkoon. Ohjelma mahdollistaa tietojen tehokkaan hyödyntämisen, sekä teknologisten prosessien optimoimisen.

Zyfran yli sadan muokattavan raportin pohjalta on mahdollista seurata työpaikan toimintaa: osia, toimintoja, työpisteitä, romuja, kustannuksia, seisokkeja sekä ihmisiä. Seurannan on todistetusti todettu parantavan merkittävästi yleistä tehokkuutta.

TOIMITTAJAN KOTISIVUT