Tarjouspyyntö

CIDAN RAPIDO 32 OHUTLEVYLEIKKURI

CIDAN RAPIDO 32 on sähköinen giljotiinileikkuri, joka toimii täysin ilman öljyä tai hydrauliikkaa. Cidan Machineryn filosofian mukaisesti Cidan Rapido peltileikkurit toimivat erittäin pienellä energialla ja alhaisella melutasolla.

Käyttöjärjestelmä epäkeskoilla, vetotangoilla ja levynkannattimilla sekä levynpitimellä, joka on vain 25 mm teristä. Levynpidin mahdollistaa kapeiden nauhojen helpon ja tarkoituksenmukaisen leikkaamisen. CIDAN RAPIDO -metallileikkuri on varustettu CutLink-ohjausjärjestelmällä, johon voidaan ohjelmoida ja tallentaa ohjelmat muistiin. Leikkausohjelmaan voidaan ohjelmoida useita leikkausleveyksiä ja niille eri kappalemääriä. Takavaste siirtyy automaattisesti askeleesta toiseen. Helpoin tapa käyttää tätä tehokasta konetta on Eeasycut-tilassa yksinkertaisesti näpytellä haluttu leikkausleveys ja leikata haluttu määrä. Laskuri kertoo leikatut määrät tai vaihtoehtoisesti voit laittaa halutun määrän laskuriin ja kone pysähtyy kun määrä on leikattu.

Tässä jo hyvin varustetussa koneessa on myös valittavissa lisälaite-vaihtoehtoja, esim. SSM arkinkäsittelyjärjestelmä.

• Voidaan leikata kaikkia materiaalilaatuja – esim. terästä 0,4 mm – 2,5 mm ilman terävälyksen säätöjä.
• Täysin mekaaninen, sähköinen, ei öljyä – ei hydrauliikka.
• Käyttöjärjestelmä, jossa epäkeskot ja vetotanko yhdistetty suoraan ylempään teräpalkkiin. Pitkät ohjainkiskot. Levynpidin pitää materiaali on kiinnitetty pöydän ja tukipalkin väliin.
• Palkissa on kumi, joka suojaa leikattavaa materiaalia.
• Sivuvaste ja pöydän jatke (lisävaruste) leveille arkeille.
• Leikkaustavat – yksittäinen leikkaus, jatkuva leikkaus (pidettäessä poljinta alhaalla, kone leikkaa jatkuvalla syötöllä).
• Arkinkäsittelyjärjestelmä, joka toimittaa leikatun kappaleen eteen, josta se on helppo ottaa sekä mahdollistaa koneen sijoittamisen vaikka seinää vasten.

Tarjouspyyntö
Työleveys (mm) 3200
Materiaali vahvuudet
Teräs (mm) 2,50
Ruostumaton teräs (mm) 1,60
Alumiini (mm) 3,70
Nopeus: leikkausta / min 150
Paino (kg) 2100