Tarjouspyyntö

MG PR- ja AR-line 3-rullaiset rullataivutuskoneet

Perinteiset rullataivutuskoneet kaikissa kokoluokissa:

MG valmistaa korkean kapasiteetin perinteisiä 3-rullaisia rullataivutuskoneita profiilien ja putkien taivutukseen. Nämä ovat tehokkaita ja kestäviä koneita, joita on jo pitkään valmistettu. Planeettaliikkeen muodostava geometria kappaleeseen jäävän suoran osuuden minimoimiseksi. Jokainen kolmesta rullasta vetää omalla hydraulimoottorilla, jonka jatkona planeettavaihteisto suuremman vääntömomentin saavuttamiseksi.

Alumiiniprofiileja taivutettaessa voidaan käyttää nylonrullia. Hydrauliset sivutuet tukevat ja seuraavat kaarevaa profiilia käsittelyn aikana.

Nämä koneet voidaan asenta sekä pysty- että vaaka-asentoon.

Tämä MG-taivutuskone tarjoaa parhaat tulokset erikois- ja vakioprofiilien ja putkien taivutukseen pehmeästä teräksestä, ruostumattomasta teräksestä, alumiinista, pronssista, kuparista ja muista terässeosista.

Konetta saatavissa CNC-ohjattuna, NC-ohjattuna tai digitalein.

MG:n AR-HT-versiossa on kierreputkien valmistukseen lyhyemmät akselit ja vahvistettu moottorointi pienempien halkaisijoiden saavuttamiseksi. Tehokkaammat sivuohjaimet nousun hallinnan parantamiseksi sekä lisäksi pieni kalibrointitela takaamaan pituuden liiketarkkuus.

ARL-versiossa taivuttavat sivurullat liikkuvat suoraviivaisella akselilla, mikä vähentää itse rullien välistä tilaa. Tällä tavalla profiilin puristuskohta sivu- ja yläosan välillä tapahtuu pienemmässä tilassa. Koneen rakenteen aikaansaamat lineaariset ohjaimet mahdollistavat pienempien halkaisijoiden työstämisen erittäin tarkasti ja vakaasti. Profiilin päässä oleva suora osa on poikkeuksellisen pieni ja tuloksena on optimaalinen profiili kaikilta osin.

Tarjouspyyntö

Myynti

Kalle Louhimo

Myyntijohtaja, Myynti - levytyö

0401363538

kalle.louhimo@machinery.fi

Petri Halme

Myynti - Levytyö

0405515666

petri.halme@machinery.fi

Kaikki yhteystiedot
SP_Stainless MG levynpyöristyskone
| Metallintyöstökoneet

SP-Stainless Oy käyttää CNC-ohjattua erikoiskokoista MG levynpyöristyskonetta tuotannossaan

Lue lisää

konetoimitukset

Sakky Kuopio MG levynpyöristyskone
| Metallintyöstökoneet

Sakky Kuopio valitsi 4-telaisen MG-levynpyöristyskoneen

Lue lisää

konetoimitukset